Annonce
Byliv

Marie Louise har fundet smart løsning til glæde for Valbys børn: Det bliver fuldstændig fantastisk!

Frøken Frika i en opførelse af "Alice i eventyrland"
Frøken Frikas besøger ti børnehaver i Valby med sin historie- og teater fortællinger, denne gang står den på "Alice i eventyrland".

Marie Louise Cornelius er forfatter, dramatiker og professionel historiefortæller. Hun har utallige projekter og uddannelser bag sig, heriblandt uddannelsen som dramatiker ved Dramatiker Væksthus og en cand.mag. fra Københavns universitet.

Ud over at skrive to voksenromaner har hun lavet sit eget lille ”omrejsende” fortælleteater: Frøken Frikas fantastiske fortælletivoli, som indebærer alt fra leg, læring og interaktivitet, hvor børnene bliver en aktiv del af fortællingerne. Marie rejser rundt med sin klassikerkuffert, hvori man kan finde klassikere som: Alice i Eventyrland, Jorden rundt i 80 dage, en verdensomsejling og mange flere. De mange klassiske historier bliver opført live, og med kun enkelte rekvisitter og kostumer laver hun historien, næsten som om man lige var sprunget ud af bogen.


Annonce

Det bliver festligt, fornøjeligt og fuldstændig fantastisk!

Marie Louise Cornelius


- I de her tider har jeg oplevet, hvor svært det er for institutionerne at overskue at komme ud af huset. Og mange af deres faste traditioner som at gå i teatret, er blevet aflyst eller besværliggjort af corona. Der er simpelthen ikke overskud til at komme af sted, siger Marie Louise Cornelius.

For børnenes skyld

Marie fortæller at nu hvor børnehaverne ikke kan komme til hende, må hun komme til dem. Hun valgte derfor at søge Valby Lokaludvalg om midler til at kunne tage rundt i børnehaverne, hvilket hun fik bevilliget, så nu her efter påske og frem til maj vil hun rejse rundt til ti forskellige børnehaver og lave "Alice i Eventyrland" i deres egne trygge rammer.

- Det bliver festligt, fornøjeligt og fuldstændig fantastisk! Jeg har selv min datter (Alice) i børnehave, og ved hvor presset det har været. I julen var jeg rundt i børnehaver på Amager med forestillingen "Et juleeventyr", siger Marie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce