Annonce
Valby

Maxi Zoo inviterer borgere og kæledyr til online foderrådgivning

14. maj kan du blive klogere på valget af foder til dit kæledyr, når Maxi Zoo Valby inviterer borgere og deres firbenede venner til virtuel foderrådgivning. - Foto: PR
Annonce

Hos Maxi Zoo Valby sætter de en ære i at rådgive borgerne om alt fra pleje og udstyr til trivsel og foder. Men da det i denne tid ikke er muligt at gøre, som de plejer, har butikken valgt at gøre det virtuelt.

Hver torsdag holder de derfor live-chats, hvor forskellige eksperter står til rådighed, så du kan få svar på dine spørgsmål og blive klogere på den nyeste viden.

Næste live-session er torsdag 14. maj klokken 20.30, hvor foderekspert Gitte Kamp byder velkommen til en times virtuel rådgivning spækket med uddybende svar på spørgsmål, der handler om det rette foder.

Samtidig vil hun gøre kæledyrsejere klogere på, hvilket foder der passer bedst, og hvordan foderet påvirker dit kæledyr.

Skulle du have særlige ønsker eller behov for mere vejledning og rådgivning, sætter Maxi Zoo Valby særligt fokus på netop foder i weekenden, der løber fra 15. til 17. maj. Der vil samtidig være gode rabatter på udvalgte produkter.

Der opfordres dog til, at man kommer enkeltvis og lader kæledyrene blive hjemme, hvis man møder op i butikken.

Det er naturligvis gratis at deltage i onlinearrangementet, og du kan få adgang via deres opslag på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce