Annonce
Kultur

Medaljeregn: Valbyborger vinder legat på 25.000 kroner

Sigrid Birckner fra Valby kan nu kalde sig stolt vinder af Hotel- og Restaurantskolens legat på 25.000 kroner. Pr-foto
Annonce

Hotel- og Restaurantskolen havde meget at fejre tirsdag 24. november, hvor 183 svende fik henholdsvis guld-, sølv- og bronzemedaljer. Derudover var der uddeling af forskellige legater til de ekstra dygtige, heriblandt Valbys helt egen Sigrid Harloff Birckner.

Hun modtag Hotel- og Restaurantskolens Udviklingsfonds Rejselegat på 25.000 kroner og er hermed en ud af fire modtagere af den samlede pulje på 100.000 kroner. Til daglig er Sigrid tjener, og hun er udlært fra Dragsholm Slot P/S.

Legatet er en anerkendelse af svendenes tilgang til faget, hvor faktorer som faglighed og kreativitet spiller ind. Valbyborgeren Sigrid er netop en sand slider, der har trænet hårdt for at blive så dygtig som muligt. Ud over legatet fik hun også en bronzemedalje.

Coronarestriktionerne gjorde det ikke muligt for Hotel- og Restaurantskolen at holde den traditionsrige årsfest hjemme på skolen. Fejringen blev derfor rykket til Falkonersalen, hvor de 250 deltagere blev inviteret indenfor til en siddende fest. Medaljeoverrækkelsen blev desuden livestreamet.

Læs mere på: hrs.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce