Annonce
Byudvikling

Ny skole skal døbes: Du har chancen for at bestemme navnet

Skoleleder Søren Friis i skolegården ved Kirsebærhaven Skole. Foto: Kirsebærhaven Skole

Fra skoleåret 2022/23 bliver Kirsebærhavens Skole og Lykkebo Skole til én fælles skole. Og det er allerede bestemt, at den nye fælles skole står over for en 'makeover'. I 2027 står en helt ny udskolingsafdeling klar på Torveporten. Skolen på Torveporten vil få både en ny idrætshal og en ny ungdomsklub. Men noget, som ikke er bestemt endnu, er navnet på den fælles skole. Hvad skal Valbys nye skole hedde? Det har du nemlig chancen for at bestemme.

Derfor inviteres alle elever, forældre, medarbejdere og borgere i Valby til en navnekonkurrence, hvor man har muligheden for at komme med sit bud. Alle forslag drøftes af et dommerpanel på ti personer med repræsentanter fra alle involverede parter. Alle har mulighed for at komme med forslag i perioden 4. januar til 10. februar, hvor forslagene både kan sendes som mail, video eller tegning.

- Vores nye skole skal have et navn, som kan give skolen identitet, og som meget gerne må fortælle en historie om området. Et navn er vigtigt – tænk, hvis man hed ingenting. Prøv selv at forestille dig at give hånd, når vi kan det igen og sige: 'Jeg hedder ingenting'. Det går ikke. Det nye skolenavn skal kunne samle bydelen, ligesom de tidligere skolenavne gjorde, siger Søren Friis, kommende skoleleder på den nye skole i Valby.

Annonce

Udover at sætte sig præg på Valby kan den heldige vinder se frem til en kasse sodavand. Og hvis vinderen er en elev fra en af de to nuværende skoler forhøjes præmien til sodavand til hele årgangen på begge skoler.

Forslag til skolens nye navn sendes til Eva Maria Kretschmar Pedersen fra Børne- og Ungdomsforvaltningens områdekontor i Valby på ZY4A@kk.dk senest 10. februar.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Kilovis af hård narko blev leveret i små æg på søndage

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Alarm112

16-årig var i livsfare: Sag om knivoverfald kommer for retten efter 33 måneder

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Mest læste

Seneste nyt

Annonce