Annonce
Bolig

Nye centrale lejeboliger er snart klar i hjertet af Valby

På billedet ses en skitse af de nye lejeboliger på Trekronergade 124, der vil være et sted for alle. Foto: PR
Inden længe vil 56 nye, moderne lejligheder stå klar i den centrale del af Valby.
Annonce

Hvis du er boligsøgende, er der glædelige nyheder. I marts 2021 vil 56 nye, moderne lejligheder stå klar i hjertet af Valby. Nærmere sagt, vil lejlighederne være beliggende på Trekronergade 124.

- Vores ambition er at skabe gode boliger på centrale beliggenheder med et attraktivt lokalmiljø. Og så tror vi på, at trygge og behagelige rammer sikrer lejerne en bedre trivsel, siger Mette Haarup, boligchef i C.W. Obel Bolig, og tilføer:

- Ejendommen på Trekronergade 124 er vores første boligejendom i Valby, som de seneste år har gennemgået en markant udvikling og er blevet et særdeles attraktivt sted at bosætte sig.

Annonce

Et sted for alle

De nye boliger på Trekronergade 124 er et sted for alle - par, singler, unge, mindre og større familier samt seniorer. Lejeboligerne tilbydes med to til seks værelser fra 73-178 m². I forhold til boligernes indretning vil de være forsynet med altan eller privat terrasse, alt i hårde hvidevarer, gulvvarme i alle rum samt eget depotrum i kælderen. Der vil være 200 meters gågang til den nærmeste S-togsstation Ny Ellebjerg. I 2024 vil det også være muligt at tage metroen til stationen.


Vi oplever en stor efterspørgsel på centralt beliggende lejeboliger i København, og boligerne på Trekronergade opfylder mange boligsøgendes ønsker om kvalitet og nem adgang til byen.

Christina Kampmann Petersen, projektudlejningschef i DEAS’ afdeling for boligudlejning


Annonce

Udlejningen skydes i gang

Udlejningen koordineres af ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, som oplever stor efterspørgsel på centralt beliggende lejeboliger i København.

- Vi oplever en stor efterspørgsel på centralt beliggende lejeboliger i København, og boligerne på Trekronergade opfylder mange boligsøgendes ønsker om kvalitet og nem adgang til byen, siger Christina Kampmann Petersen, projektudlejningschef i DEAS’ afdeling for boligudlejning, og slår fast:

- Vi ser frem til at sikre C.W. Obel Bolig en effektiv udlejning af de nyopførte lejligheder i Valby.

Du kan læse mere om de nye lejeboliger på www.trekronergade124.dk.

Beboerne har selv mulighed for at vælge, om de ønsker altan eller privat terrasse. Foto: PR
Annonce
Annonce
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Lokale børnehaver modtager frugtplantager

Indsamling

Valby samlede ind til dyrene

Annonce