Annonce
Kultur

Nyt kunstværk: 70 børn og unge har udforsket deres kreative evner

70 børn og unge har kommet med deres inputs til et motiv, der skal sikre en kreativ udsmykning i Kulbanekvarteret. Pr-foto
Annonce

På hjørnet af Vigerslevvej og Vigerslev Allé kan man nu opleve en helt ny farverig udsmykning. Helt konkret er det et kæmpe stort kunstværk, der er lavet i et samarbejde mellem 70 børn og unge i alderen 3-17 år og billedkunstneren Thomas Pålsson.

De mange børn og unge har gennem workshops på Lykkebo Klub og Himmeltræet givet deres inputs til motivet, som i den efterfølgende fase er blevet bearbejdet af kunstneren.

Den overordnede tematik for de forskellige workshops har været 'Kulbanekvarterets historie', og deltagerne har arbejdet med en såkaldt remix-metode, hvor de har kreeret collager, malet, filmet og undervejs i processen talt om kvarterets fortid, nutid og fremtid.

Kunsthegnet er støttet af Områdefornyelsen Kulbanekvarteret, DAB, Klynge VVK-B og Valby Lokaludvalg.

Kunstforeningen Kulbanekvarteret har fulgt projektet tæt og løbende kommet med inputs. Værket forventes at have en levetid på fem år. Du kan følge udviklingen og læse mere på: facebook.com/kulbanekvarteret

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce