Annonce
Corona

Orienteringsaftener ramt af restriktioner: Valby-gymnasium har fundet en løsning

Anne Birgitte Lieberkind, der er rektor for NEXT Sukkertoppen Gymnasium i Valby, er spændt på, hvordan det nye koncept vil gå. Pr-foto
Annonce

Januar er vanligt måneden, hvor orienteringsaftener for unge uddannelsessøgende og deres forældre løber af stablen. Dog har gymnasierne ikke muligheden for at åbne dørene op fysisk for de nysgerrige - men det har NEXT Sukkertoppen Gymnasium nu fundet en løsning på.

Gymnasiet, der til dagligt huser godt 1200 elever, afholder i stedet tre online orienteringsaftener på YouTube, så dem, der har lyst, stadig får muligheden for at opleve gymnasiet og få relevante informationer.

- Vi har en masse godt planlagt, blandt andet interviews med elever og undervisere og såkaldte breakout-rooms, som gæsterne kan tilgå og høre om lige den studieretning, der interesserer dem. Derudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål til vores vejledere, som sidder klar på chat og telefon både under og efter orienteringsaftenen, påpeger Anne Birgitte Lieberkind, rektor for NEXT Sukkertoppen Gymnasium, i en pressemeddelelse.

Rektoren håber desuden på, at de kan supplere deres online orienteringsaftener med besøgsdage på gymnasiet, inden de unge skal træffe uddannelsesvalget 1. marts.

NEXT Sukkertoppen Gymnasium afholder orienteringsaftener online 7., 14. og 19. januar klokken 19. Læs mere og tilmeld dig på nextkbh.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce