Annonce
Byliv

Populær Valby-restaurant skifter stil: Skal være Danmarks bedste

Rumbles skifter navn til Bøff Burgerbar. Foto: PR
Fra 1. april skifter burgerkæden Rumbles på Gammel Køge Landevej navn til Bøff Burgerbar. Navneskiftet markerer en ændring i kædens koncept, der i forsøget på at lave Danmarks bedste burgere blandt andet øger deres fokus på danske råvarer.

Ønsket om en mere jordnær og solid forretning med fokus på danske kvalitetsråvarer betyder, at Rumbles Burgerbar, der i 2020 var nomineret til Danmarks Bedste Burger, skifter navn til Bøff Burgerbar.

– Jeg vil gerne have et koncept, der er mere jordnært og har et benhårdt fokus på blandt andet de gode danske råvarer. Det tror jeg bliver kernen i at bygge en solid forretning med gode medarbejdere og høj arbejdsglæde op, siger ejer Søren Larsen.

Ambitionerne, der følger med navneskiftet er som nævnt høje. Målet er, at Bøff burger, der fortsætter i den gamle Rumbles lokation på Gammel Køge Landevej 22, skal lave Danmarks bedste takeaway-burgere.

– I mange år er burgeren blevet udsat for den ene smagsfattige og sammenklaskede burgeroplevelse efter den anden. Det vil vi gerne sætte en stopper for hos Bøff Burgerbar, siger Søren Larsen.

Annonce

Fokus på danske råvarer

En central del i det nye koncept er råvarerne, der i det omfang, det er muligt, skal være danske.

– En af ændringerne er, at vi altid har dansk oksekød, fordi vi mener, at det gør en forskel i smagen. Vi bruger desuden danske kvalitetsråvarer med den bedste smag, når årstiderne tillader det. Sidst, men ikke mindst, rister vi burgerbollerne nænsomt med en speciel teknik, der sikrer, at burgeren bliver lækker, sprød og frisk – også når du kommer hjem, siger Søren Larsen.

Trods det nye navn og det øgede fokus på kvalitetsråvarer forbliver priserne uændrede. Derfor kan man stadig få burgermenuer til under 100 kroner.


Selvom menukortet indeholder flere forskellige burgere, kan vi jo lige så godt slå det fast. Den perfekte burger er den, som kunderne elsker. Derfor tilpasser vi gerne vores burgere efter kundernes smag.

Søren Larsen, ejer Bøff Burgerbar


Mens navnet, konceptet og indretningen i restauranten ændres, forbliver personalet det samme. De kan se frem til flere inputs til kunderne. En del af konceptet er nemlig, at kunderne opfordres til at sætte deres eget præg på burgerne.

– Selvom menukortet indeholder flere forskellige burgere, kan vi jo lige så godt slå det fast. Den perfekte burger er den, som kunderne elsker. Derfor tilpasser vi gerne vores burgere efter kundernes smag, siger Søren Larsen.

Hvis kunderne har gode ideer til en ny og lækker burger, der skal stå på menukortet hos Bøff Burgerbar, er de velkommen til at komme med forslag. Hvis Bøff burgerbar og gæsterne synes om burgeren, kan man være så heldig at få den opkaldt efter sig og dermed bryste sig af at lægge navn til en burger fra en af Danmarks mest ambitiøse takeaway burgerbarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Aflåst cykelparkering tilbage på stationen

Byliv

100 tons frådende forhistorie flytter ind i Zoo

Byliv

Natur-organisation raser over nyt anlæg: Vi har en unik mulighed for at få en park til Valby

Annonce