Annonce
Event

Rene og Rune står bag Volbeat-arrangement i Valby: Vi vil rigtig gerne hjælpe drengene

Fra venstre: Rune Balthervin og Rene Stuhr Pedersen, der står bag arrangementet for lanceringen af Volbeats 3. rom. Foto: Jens Mouvielle
Annonce

Volbeat udgiver bandets 3. rom og for første gang har detailhandlen fået mulighed for at få fingrene i den.

Det har Rune Balthervin og Rene Stuhr Pedersen fra Menu på Gammel Køge Landevej 6 i Valby udnyttet. De er nemlig store Volbeatfans og derfor har de stablet et arrangement på benene på parkeringspladsen ved Menu, hvor man kan komme og smage bandets nyeste rom. Og selvfølgelig skråle med på et nummer eller to.

- Baggrunden for at holde dette event er, at vi i Meny Valby er to Volbeat-ildsjæle, der har fulgt drengene fra deres spæde start. Vi elsker de to første Volbeat-rom og vil rigtig gerne hjælpe drengene med at sælge nummer tre, siger Rune Batlhervin og fortsætter:

-Vi håber på at se rigtig mange af vores venner og bekendte til dette event samt en masse nye mennesker, der har lyst til at smage en god rom.

Arrangementet afholdes fredag 18. september fra 14-18. Grundet forsamlingsforbuddet vil det være tilladt at være maks 50 personer, og der er folk, som sørger for, at dette overholdes.

Der vil være konkurrencer, hvor man kan vinde Volbeat merch, blandt andet trøjer, plakater og limited LP`er. For de interesserede kan man læse mere om selve rommen på Volbeatrom.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Byliv

Lokale børnehaver modtager frugtplantager

Politik

Rapport bakker bekymrede forældre op: Jeg er lettet, men et år er lang tid, når børn og personale mistrives

Annonce