Annonce
Kulturdage

Rift om billetter: Teater uddeler 100 gratis billetter til Valby Kulturdage

Teater V uddeler 100 gratis billetter til Valby Kulturdage 4. og 5. september i samarbejde med Valby Bladet. Billetterne er til den nye online-forestilling Safe Space.
Annonce

I samarbejde med Valby Bladet uddeler Teater V 100 gratis billetter til den nye online-forestilling Safe Space. Teatret holder åbent i caféen på Porcelænstorvet 4. og 5. september, hvor de 50 første kan snuppe billetterne begge dage.

Valby Kulturdage er Valbys årlige fejring af bydelen. Grundet coronavirus vil Valby Kulturdage ikke foregå på samme vis som tidligere.

Normalt bliver Valby Langgade spærret af for trafik og fyldes med musik, foreningsliv, optrædender, mad, gode tilbud og meget mere. I stedet bliver Valby Kulturdage i år en fælles oplevelsesweekend med adskilte arrangementer spredt ud over Valbys pladser og parker.

Derved vil der forekomme et lettere overblik over, hvor mange mennesker der er samlet ved hver enkelt beginvenhed, så kulturdagene er sikre for alle. Deltagertallet må ikke overstige 100. Man må også se bort fra boder og infostande, der ikke kommer til at være på gaden i år.

Valby Kulturdage finder sted fredag 4. september og lørdag 5. september.

Annonce
Annonce
Bolig

Nedrivning på Smedestræde er næsten færdig

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Valby

Ældre herrer i nye fodboldstøvler

Annonce