Annonce
Byliv

Særligt kagekoncept har lagt Danmark ned: Nu kommer Bronuts til Valby

Ninos Oraha (tv.)og Türker Alici (th.) foran deres nye lokale i Spinderiet. Foto: Privat
Den tidligere reality deltager Türker Alici åbner sammen med sin gode ven og forretningspartner Ninos Oraha deres yderst populære koncept Bronuts i Valby til sommer.

Ninos Oraha og Türker Alici har taget det danske kagemarked med storm.

I august 2019 åbnede de deres første butik i Åbyhøj tæt ved Århus, og siden har udvidelsen af konceptet næsten ikke kendt sine grænser. I alt har de åbnet ni Bronuts, hvoraf to er i København på henholdsvis Vesterbrogade og Jagtvej.

I uge 15 fortalte de to populære indehavere så, at turen er kommet til Valby nærmere bestemt Spinderiet, hvor de har skrevet under på en kontrakt.

Annonce

- Vi glæder os så meget til at åbne i Valby. Vi har hørt mange gode ting om bydelen, der forener den lokale stemning med at være tæt på midtbyen, og vi glæder os til at være en del af udviklingen, siger Türker Alici.

Anderledes placering

Den nye biks er for de to indehavere lidt af et sats. Lokationen afviger nemlig meget fra det, de førhen er gået efter.

- Vi har været så heldige, at vi tilfældigt fandt et lejemål så lækkert med en fed og anderledes placering i forhold til, hvad vi normalt går efter, fortalte de to indehavere på Instagram, og det uddyber Türker Alici:

- Det hele er gået meget stærkt. Vi går normalt ikke efter centre, så det er lidt imod vores princip, men da det er et åbent center, så tager vi chancen og ser, hvad der sker. Og så har vi hørt mange gode ting om Valby, så alt i alt er det en god mulighed.


Vi glæder os så meget til at åbne i Valby. Vi har hørt mange gode ting om bydelen, der forener den lokale stemning med at være tæt på midtbyen.

Türker Alici


Turker Alici og Ninos Oder fortalte i forbindelse med deres opslag på Instagram, hvor de offentliggjorde nyheden, at datoer og alt det praktiske ikke er på plads endnu.

Dog vil de gerne fortælle, at de satser på at åbne denne sommer og gerne tidligt på sommeren.

- Vi håber på at kunne åbne inden juli, men vi kan desværre ikke love noget, fordi corona betyder, at vi har længere levering på de materialer, vi skal bygge og designe butikken med, lyder det fra Ninos Oraha.

Annonce

En særlig oplevelse

En ting de to stiftere dog kan love er, at der kommer fuld fart over feltet og smæk på oplevelsen, når man besøger Bronuts i Valby.

De fortæller nemlig, at de ikke kommer til at spare på indretningen, så selvom lokalet er mindre end deres andre butikker, så bliver det stadig den samme oplevelse.

Bronuts har taget Danmark med storm. Foto: Bronutsdk

- Bronuts er på vej fremad, og vi er ved at blive en etableret og anerkendt kæde. Vores koncept er, at vi ikke bare vil sælge donuts. Vi vil gerne sælge en oplevelse, hvor man kan forkæle familien, vennerne eller dem på arbejdspladsen, siger Ninos Oraha.

De to indehavere begyndte konceptet for under to år siden, og det har overrasket dem, hvor hurtigt det har vokset.

- Da vi åbnede vores første butik, troede vi selvfølgelig på, at det ville blive en succes, men at det har vokset sig så stort så hurtigt, det havde vi aldrig turde drømme om. Det er ikke noget ved at have en drøm og ikke udføre den til det yderste, siger Türker Alici.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce