Annonce
112

Skud mod lejlighed i Valby: Hvad er det for en verden, vi lever i?

Seks skud affyret mod lejlighed på Beatevej i Valby. Foto: Steven Knap, Byrd
Annonce

Kl. 22.30 lød der skud i Valby.

Nærmere bestemt blev der affyret seks skud mod en lejlighed på Beatevej. Skuddene gik enten gennem vinduet eller borede sig ind i vinduesrammen, men ingen af de tre personer, der befandt sig i lejligheden blev ramt.

- Det er korrekt, at der kl. cirka 22.30 mandag aften blev skudt mod en lejlighed på Beatevej i Valby. Der var tre personer i lejligheden, men ingen blev ramt, lyder det fra Københavns Politi.

Annonce

Skræmmende

Beboere på og omkring Beatevej i Valby var hurtige til at berette om skyderiet på Facebook.

Her spurgte folk, om andre også havde hørt skuddene, og en af de mange kommentarer til den frygtelige hændelse var:

- Hvad er det for en verden, vi lever i? Det er uhyggeligt.

Hvis man er utryg eller bekymret efter epsioden, kan man kontakte nærpolitiet, der er til stede.

- Hvis man er utryg eller har en konkret bekymring, man gerne vil vende med politiet, kan man altid kontakte os – enten når man møder os på gaden, ved den mobile politistation eller ved at ringe til os, siger leder af nærpolitiet i Valby/Frederiksberg, Trine Fisker.

Annonce

Nærpolitiet på stedet

Nærpolitiet vil være ekstra til stede i området omkring Beatevej med gående patruljer resten af dagen, ligesom de vil stille den mobile politistation op på i den ene ende af Beatevej op mod Cæciliavej kl. 15-16 i dag.

-Alle borgere er velkomne til at komme forbi ved den mobile politistation. Vi er klar til at lytte, hvis man har en bekymring, man gerne vil vende med politiet, siger Trine Fisker.

I går var der ligeledes en skudepisode på Amager, hvor en person blev ramt. Politiet fortæller dog, at de to episoder umiddelbart ikke kan kædes sammen.

- Der er intet, der tyder på, at der er sammenhæng mellem denne episode og en skudepisode tidligere på aftenen på Amager.

Valby Bladet følger sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet udsender opdateret signalement af flugtbilisten: Vi har brug for borgernes øjne og ører

Annonce