Annonce
DEBAT

Socialborgmesteren om Mændenes Hjem: Tak for den varme velkomst, Valby

Mændenes hjem, Valby. Foto. Chili Djurhuus

Læserbrev: Da jeg sad med sidste uges udgave af Valby Bladet, blev jeg utrolig glad, da jeg læste artiklen om beboerne fra Mændenes Hjem, der er blevet genhuset på Solterrasserne i Valby, og om hvordan de lokale har taget imod dem.

Beboerne er blevet mødt med positive kommentarer, gaver i form af tøj og smøger og så har der været snak om at arrangere en gadefest senere på året.

Det er virkelig rart at læse. For det er enormt vigtigt, at de to år, som genhusningen forventes at vare, bliver en god oplevelse for både beboere og de lokale Valby-borgere.

Selvfølgelig skal vi være imødekommende for hinanden, men den positive modtagelse beboerne har fået i Valby, kan vi ikke tage for givet.

Som socialborgmester oplever jeg løbende, at der kan være lokal skepsis, når vi skal bygge nye boliger til hjemløse, psykisk sårbare eller andre mennesker, der er tilknyttet socialområdet.

Det er helt naturligt, at der kan opstå en utryghed ved mennesker et stort alkoholforbrug, en psykisk sygdom eller andre udfordringer, der gør, at de ikke lever deres liv som de fleste andre.


Selvfølgelig skal vi være imødekommende for hinanden, men den positive modtagelse beboerne har fået i Valby, kan vi ikke tage for givet.

Mia Nyegaard


De bekymringer skal vi tage alvorligt. Og jeg ved også, at Mændenes Hjem har lagt et stort arbejde i at skabe nogle gode rammer for et sundt naboskab.

Men i storbyer som København er der en overrepræsentation af socialt udsatte mennesker. Dem skal vi kunne leve side om side med, så København er og bliver ved med at være en by i social balance, hvor der er plads til alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Aflåst cykelparkering tilbage på stationen

Byliv

100 tons frådende forhistorie flytter ind i Zoo

Byliv

Natur-organisation raser over nyt anlæg: Vi har en unik mulighed for at få en park til Valby

Annonce