Annonce
BYLIV

Spinderiet fejrer genåbning med stor konkurrence: Vi kan ikke få armene ned

Onsdag er dagen, hvor Spinderiet kan slå dørene op. Og det fejres med en stor konkurrence. Foto: Christian M. Olsen

Spinderiet er endelig åbent. Og det skal fejres. Centret afholder nemlig en storstilet konkurrence, hvor kunder har mulighed for at vinde gavekort til Spinderiet til en samlet værdi af 20.000 kroner.

- Vi kan ikke få armene ned over at være åbnet op igen. Vi har savnet både butikker og kunder. Det har været nogle lange og seje måneder i centerbranchen, men nu er der lys for enden af tunnelen – og det skal selvfølgelig fejres, siger centerchef Lisbeth Rosborg.

Der stilles 17 gavekort på højkant, og kunder kan deltage i konkurrencen i centret eller hjemme fra sofaen. Spinderiet vil være i corona-venlige omgivelser.

Annonce

Selve konkurrencen løber fra 26. april og frem til 16. maj. Du deltager via centrets hjemmeside eller på skærmen i indgangen ved siden af Peter Beier. Konkurrencen vil tage udgangspunkt i folks viden om Valby og Spinderiet. Alle, som deltager, er automatisk med i konkurrencen, og man behøver ikke at svare rigtigt for at deltage.

- Det seneste år har givet os mulighed for at reflektere og sætte endnu mere pris på det fællesskab, som vi her i Spinderiet er en del af. Vi har derfor valgt at lancere en konkurrence, hvor Valby er omdrejningspunktet, fordi vi er utroligt stolte over at være lokalt forankret – stolte af at være en del af Valby og det stærke fællesskab, som byen repræsenterer. Og jeg vil da opfordre alle til at se, hvor godt de egentlig kender deres egen by, afslutter centerchefen.

De heldige vinder trækkes 17. maj.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce