Annonce
Valby

Stor skralde-aktion i Valby: Borgerne samlede 300 kilo skrald på en eftermiddag

Søndag 18. april blev der samlet skrald ind i Valby i stor stil, hvor både store og små deltog. Foto: Bodil Fosgaard

Søndag 18. april afholdte Facebook-gruppen Ren By Valby skraldeindsamling, hvor valbyborgerne kunne deltage og hjælpe til i kampen mod skraldet, der flyder i vores gader.

Stifter for gruppen Bodil Fosgaard fortæller, at 30 personer deltog, og var man på tur i Valbys gader var det også svært at overse de gode ildsjæle, der bevæbnet med klare plastsække og tænger tog kampen om mod skraldet.

- Jeg er meget glad og positivt overrasket over, hvor godt man har taget imod den her bevægelse med skraldeindsamling i Valby. Folk er så gode til selv at byde ind og tage initiativ, og det er virkelig nødvendigt, for det er kun gennem vedvarende indsamlinger, at vi kan komme det her problem til livs, siger Bodil Fosgaard.

Annonce


Jeg ved ikke, om jeg skal være glad eller trist over, vi har samlet så meget affald, lød det fra en af deltagerne, da det stod klart, hvor meget der var blevet indsamlet.

Skraldeindsamler


Da dagen var omme blev affalds-fangsten vejet, og der stod det klart, at der var blevet indsamlet næsten 300 kilo affald på en enkelt søndag eftermiddag.

- Jeg ved ikke, om jeg skal være glad eller trist over, vi har samlet så meget affald, lød det fra en af deltagerne, da det stod klart, hvor meget der var blevet indsamlet.

Man kan løbende følge med i og selv arrangere skralde-indsamlinger på Facebook-gruppen Ren By Valby.

Søndag 18. april blev der samlet skrald ind i Valby i stor stil, hvor både store og små deltog. Foto: Bodil Fosgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce