Annonce
Valby

Til de grå sommerdage: Fotohandler lancerer lokalt puslespil med 1000 brikker

Heidi og Carsten Stein fra Stein Foto Photocare i Valby Langgade præsenteret Valby-puslespillet med billeder af Claus Ib Olsen. Foto: Christian M. Olsen
Skolegade, Smedestræde og Valby Langgade er gået i tusind stykker. Men bare rolig, der er blot tale om nye, lokale puslespil.
Annonce

Hvis sommervejret ikke lige arter sig, og du skal sidde inde med regnen dundrende mod ruden og ikke har noget at tage dig til, ja, så er hjælpen nær.

Du skal faktisk ikke længere væk end Valby Langgade, hvor Photocare - Stein Foto har fået en blændende idé til en indendørs sommersyssel: Lokale puslespil.

Der skulle nok være tidsfordriv til et par timer eller flere, for der er hele 1.000 brikker i æsken. Og når den sidste brik er lagt, så toner det smukkeste Valby-bybillede frem på bordet foran dig.

Puslespillene - og der er tre af slagsen - har nemlig alle lokale motiver. Det er den ihærdige Valby-fotograf, -kunstner og meget mere, der har fotograferet idyllen i Smedestræde, Skolegade og Valby Langgade.

- Flere af vores kolleger rundt omkring i landet har haft stor succes med at lave noget lignende, så jeg syntes, at det skulle vi da også. Så tog jeg fat i Claus (Ib Olsen, red.), som var med på ideen, fortæller indehaver Heidi Stein.

- Der er noget hyggeligt ved puslespil, og det er noget, hele familien kan samles om. Og så er det jo bare så fint med nogle flotte lokale billeder, siger Heidi Stein.

Annonce

Safariplakater

Carsten og Heidi Stein har haft fotohandler i Valby i mere end 25 år. Desuden driver de forretninger i Rødovre og Køge.

Og fotohandlerne holder sig ikke tilbage med at bakke op om lokale initiativer. Stein Foto har også lavet plakater af de bedste skud fra Valbys Fotosafari.


Der er noget hyggeligt ved puslespil, og det er noget, hele familien kan samles om. Og så er det jo bare så fint med nogle flotte lokale billeder


- Det er vigtigt at være en del af lokalmiljøet, siger Carsten Stein.

Valby-puslespillene koster 399 kroner stykket og kan købes hos Stein Foto. Bliver der udsolgt, er der mulighed for at få trykt flere, forsikrer Heidi og Carsten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce