Annonce
112

To mænd aflurede ældre medborgere og stjal deres penge: Det her en rigtig usympatisk form for kriminalitet

Københavns Politi har anholdt to mænd efter flere sager med tricktyveri i København.

To mænd på henholdsvis 53 og 49 år er i dag blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for i seks tilfælde at have afluret ældre medborgere deres pinkode.

Det fortæller Københavns Politi som uddyber, at de ældre borgere efterfølgende er blevet udsat for tricktyveri, så gerningsmændene kunne bruge deres kreditkort.

Et af ofrene for tricktyveriet er en 86-årig mand, der fik afluret sin pinkode, da han var på besøg i Spinderiet.

Annonce

Mandag den 29. marts fik en 86-årig mand afluret sin pinkode i forbindelse med indkøb i Spinderiet i Valby. Efterfølgende blev han af to mænd udsat for et tricktyveri, hvor gerningsmændene stjal mandens kreditkort og brugte det til at hæve i en bankautomat.

De to mænd blev anholdt i går i Kirke Såby, og vi mistænker dem for at stå bag lignende kriminalitet flere steder i Jylland og på Sjælland. Sammenlagt er de to mænd sigtet i alt seks tyverier og 48 tilfælde af databedrageri.

Politikommissær Nicklas Poulsen fra Tyverisektionen ved Københavns Politi kalder det en rigtig usympatisk form for kriminalitet.

- Det her en rigtig usympatisk form for kriminalitet, så vi er glade for at have fanget de to formodede gerningsmænd. Ikke mindst fordi vi har en mistanke om, at de ikke kun har været aktive i Københavns-området, men faktisk i hele landet, siger han og fortsætter:

- Nu fortsætter vi efterforskningen af sagerne, og så må vi se, om de bliver sigtet for flere sager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Park eller solceller: Omstridt plan vedtaget

Annonce