Annonce
Byliv

Udstrakt hånd til unge udsatte og hjemløse i vinterkulden: Gratis kaffe i hele december

Hellebro modtager hundredvis af termokrus til værestedets brugere, så de kan modtage varme drikke gratis i vinterkulden. Foto: Circle K Danmark
Udsatte unge og hjemløse kan i hele december hente gratis kaffe hos Circle K Danmark, der håber på at bidrage til at gøre den kolde tid lidt lunere og julen lidt bedre.
Annonce

Temperaturen daler, dagene bliver kortere og COVID-19 gør det ikke lettere hverken at holde varmen eller modet oppe – slet ikke for unge udsatte og hjemløse. Derfor har Circle K besluttet at uddele hundredvis af termokrus til værestederne RG60 og Hellebro i hovedstadsområdet samt Malmøgade og Fundamentet i Aarhus.

Konceptet bag termokrusene er, at beboere og frivillige på værestederne kan få gratis kaffe eller andre varme drikke i hele december så mange gange, de vil.

Initiativet bliver mødt med stor glæde fra stifteren og bestyrelsesformand for Hellebro, Eva Riedel, som ved, hvor stor en forskel en lille gestus kan gøre:

- Det gør en markant forskel i en kold tid, at Circle K giver gratis kaffe til vores beboere og frivillige. December er jo en særlig tid, hvor vejret er koldt og barskt, og i år er corona med til at gøre det ekstra svært, siger hun og fortsætter:

- Det kan sagtens være, at det bare er en lille ting som kaffe, men det er tanken, der tæller. Det betyder meget for vores unge, når nogen viser, at de tænker på dem. Så vi siger tak.

Annonce

Varme i en kold tid

For at få en gratis varm kaffe eller anden varm drik, skal man blot fylde termokruset og fremvise den stregkode, der står på siden.

Termokruset er af høj kvalitet og kan bruges og vaskes gentagende gange, og med indsatsen håber Circle K at være i stand til at give et strejf af varme og glæde i en ellers kold tid.


Det kan sagtens være, at det bare er en lille ting som kaffe, men det er tanken, der tæller. Det betyder meget for vores unge, når nogen viser, at de tænker på dem. Så vi siger tak.

Eva Riedel, Stifter og bestyrelsesformand for Hellebro


Det fortæller Dennis Dalgaard, presse- og kommunikationsansvarlig i Circle K Danmark:

- Vi har et mål om at gøre en forskel for udsatte børn og unge samt unge voksne i Danmark. Og med denne beskedne gestus håber vi, at vi kan være med til at gøre juledagene bare lidt bedre og varmere for nogle af de mennesker, som har det sværest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce