Annonce
Passion

Utrolig annonce på DBA: Snuden af en jetjager sat til salg

'Så vil jeg også have mig en flysimulator' - sådan lød ordene fra Mads, da han og konen skulle have barn nummer tre. Foto: DBA Guide
Annoncerne på DBA har ingen begrænsninger - det har 46-årige Mads fra Valby i hvert fald bevist. Han har nemlig sat sin istandsatte flysimulator til salg, der besidder ét eneste krav ved overtagelse: Masser af plads.
Annonce

DBA kan på mange måder være et suverænt sted at tilgå, hvis man mangler et møbel, en bil eller noget helt tredje, der for nypris kan forekomme alt for dyrt. Dog har handelsportalen for nylig fået besøg af en annonce, der, mildest talt, overgår alt, hvad du har set på siden før.

Og ja, det er intet mindre end en flysimulator til 3.300 kroner, der er blevet sat til salg af Mads fra Valby. Nu kan det være, at din indre pilot hopper op og ned af begejstring - eller at du helt modsat undrer dig over, hvad i alverden en sådan fidus er.

Kort fortalt er det spidsen af en jetjager, der forestiller et ægte cockpit. Det er altså her, hvor piloten styrer sit fartøj - og som du nok kan forestille dig, så fylder snuden af et fly rimelig meget. Det er også den primære grund til, at Mads har valgt at skaffe sig af med det store stykke 'legetøj', som han ellers har været så glad for.

Annonce

Men hvorfor overhovedet købe en flysimulator?

For Mads' vedkommende var hans unikke og ret så store stykke 'legetøj' ikke bare tidsfordriv - men også en reel interesse for at blive pilot. Med en vaske ægte flysimulator i huset var vejen til drømmejobbet nemlig nemmere.

- Jeg købte simulatoren, fordi jeg ville blive pilot. Jeg har i mange år tænkt på, at jeg måske skulle uddanne mig til pilot. For at kunne gennemføre uddannelsen hurtigere, købte jeg mig en simulator, jeg kunne øve mig på, fortæller Mads til DBA Guide.


Jeg købte simulatoren, fordi jeg ville blive pilot. Jeg har i mange år tænkt på, at jeg måske skulle uddanne mig til pilot. For at kunne gennemføre uddannelsen hurtigere, købte jeg mig en simulator, jeg kunne øve mig på.

Mads fra Valby til DBA Guide


Og det var faktisk en tur til Grønland, hvor han og familien har boet i tre år, der for alvor satte gang i Mads' drøm om at blive pilot. Her beskuede han den smukke og uforglemmelige udsigt, da de fløj henover indlandsisen - og hvorfor ikke opleve den udsigt hver dag?

Det er ikke blot pladsmangel, der er årsagen til, at Mads har valgt at sælge sin flysimulator. Faktisk har han benyttet den så meget, og kommet så tæt på 'virkeligheden', at han nærmest er blevet 'mæt' af det store setup. Derudover fandt han glæde ved sin gamle passion, musikken, igen.

Simulatoren er virkelighedsnær, og man kan snildt bruge flere timer på at udforske den. Foto: DBA Guide

Dog har Mads stadig haft glæde af simulatoren, som han i sin tid købte af sin tidligere roommate fra Boston - helt tilfældigt. Herefter er den blevet finpudset en del, så den passer til moderne simulatorer.

Desuden kan flysimulatoren på mange måder indstilles til den individuelles behov. Man kan eksempelvis flyve med et Super King Air eller et af de helt små fly. Alt i alt er det store, og ikke mindst fascinerende, materiale altså et bevis på, at man snildt kan komme tættere på sine drømme og virkeligheden - uden helt at være det.

Annonce
Annonce
Historie

Den sidste rest af det gamle Valby risikerer nedrivning: Det er et stykke unikt lokalhistorie, der fjernes på et forkert grundlag

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITIK

Efter krænkelsessager: Frank Jensen trækker sig som overborgmester

Annonce