Annonce
Fornem pris

Valby Badminton Club har svært ved at få armene ned: Vi er utroligt stolte og ydmyge

Valby Badminton Club gennemgår i disse tider en rivende udvikling. Foto: Valby Badminton Club
Coronapandemien ligger som en sort sky over det danske foreningsliv, men hos Valby Badminton Club kan de med rette finde smilene frem.
Annonce

Valby Badminton Club har i efteråret opnået hele to kåringer.

Først blev klubben kåret til 'Årets Forening i DGI Storkøbenhavn'. Herefter blev Valby Badminton Club kåret som vinder af 'Valby Lokaludvalgs Frivillighedspris' – et initiativ fra Valby Lokaludvalg, der på den måde støtter frivilligheden i Valby.

I forbindelse med kåringerne, fremhæves Valby Badminton Club særligt for de mange arrangementer der foregår rundt om selve sporten. Blandt andet træningslejr, fælles turneringsture, spil og spis, drenge-og pigeaftener, pigecamp, nytårsbanko, åbent hus og flere andre initiativer.

Men glædesrusen stopper ikke her. For klubben kan samtidig glæde sig over støtte fra Københavns Kommune, til et større renoveringsprojekt. Det betyder, at klubben får istandsat klublokaler og toiletfaciliteter. Hertil får de også bygget en ny stor terrasse, i haven.

Valby badminton Club nyder i øjeblikket megen fremgang, og det gør naturligvis klubbens formand stolt.

Maiken Christensen, der er klubformand i Valby Badminton Club, udtaler:


Vi er utroligt stolte og ydmyge over alle de positive ting, der sker for klubben i øjeblikket. Det er fantastisk at være en del af noget, der virkelig bliver værdsat – og bemærket af andre. Samtidig er vi jo også bevidste om, at tillid forpligter. Vi glæder os til at lave masser af gode aktiviteter, i Valby Badminton Club, fremover. Selvfølgelig særligt når Coronasituationen er under kontrol igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce