Annonce
Valby

Valby fik sin femte Lidl-butik

Butikschef, Jonathan Esser (tv) og Regional Director i Lidl Region Øst, Niclas Kjellman klippede det røde bånd over og åbnede officielt for Lidls butik nr. 126 i Danmark - og nummer fem i Valby. - Foto: PR

Annonce

Regional Director i Lidl Region øst, Niclas Kjellman, og butikscheffen, Jonathan Esser, kunne i fredags klippe den røde snor til Lidl-butik nummer fem i Valby. Dagligvarekæden bød fra morgenstunden på frisklavet kaffe, bake-off og yoghurt med økologisk mysli til de mange interesserede. Den nye, store butik ligger i Centerparken 34.

»Vi har glædet os rigtig meget til at åbne i dag, og vi er meget stolte af vores nye butik i Valby. I butikken har vi forsøgt at skabe en moderne og eksklusiv indkøbsoplevelse. Vi er selvfølgelig ekstra stolte af vores bake off-afdeling og vores frugt og grønt, som vi har vundet mange priser for. Disse ting er rygraden i alt, vi gør,« sagde Niclas Kjellman, Regional Director i Lidl Region øst.

Dagen før havde butikschef Jonathan Esser afholdt en velbesøgt naboaften med vinsmagning, hvor over 700 naboer kiggede forbi.

Lidl i Centerparken holder åbent hver dag klokken 08.00-22.00.

Annonce
Annonce
Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce