Annonce
Underholdning

Valby-gruppe kan få deres største drøm opfyldt live på tv: Det betyder alt for os

"Shine Crew" er en gruppe piger i alderen 13-17 år og kommer fra den lokale danseskole "Shine Dance Company" i Valby. I aften skal pigerne i aktion for sidste gang, når den endelig vinder skal findes i TV 2-underholdsningsprogrammet "Den vildeste danser". Foto: PR
En gruppe piger fra danseskolen 'Shine Dance Company' danser i aften på TV 2, når Danmarks vildeste danser skal findes. Formår dansepigerne at vinde showet, vil de også modtage 100.000 kroner og en optræder i Vild med dans.
Annonce

To minutters gågang fra Ny Ellebjerg Station ligger den lokale danseskole i Valby, der blot har eksisteret i ét år.

Regitze Kirstine Mogensen er ejer og stifter af danseskolen Shine Dance Company - et navn, som nu er kommet på danskernes læber i hele landet efter TV 2-programmet Den vildeste danser.

Shine Dance Company blev kort efter stiftelsen kontaktet af TV 2 for at deltage i underholdsningsprogrammet. Det tilbud takkede Regitze Kirstine Mogensen ja til og valgte 15 dansere i alderesgruppen 13-17 år, der skulle gå under navnet Shine Crew.


Det betyder alt for os. Det er fantastisk at mærke, hvor meget støtte vi får fra danseskolen. De andre dansere fra danseskolen, med forbehold for coronavirus, mødes altid og ser pigerne danse.

Regitze Kirstine Mogensen, stifter af Shine Dance Company


Disse piger har gennem tv-programmet "shinet" på bedste vis og skal for sidste gang i aften i dyst om at blive kåret som 'Den vildeste danser'.

- Det betyder alt for os. Det er fantastisk at mærke, hvor meget støtte vi får fra danseskolen. De andre dansere fra danseskolen, med forbehold for coronavirus, mødes altid og ser pigerne danse. De lægger også billeder og videoer op. Det er dejligt at mærke, at det ikke kun er de 15 piger, der stiller op i programmet. Det er hele danseskolen, siger Regitze Kirstine Mogensen.

Annonce

Et lille twist

Publikum har en stor del af magten i programmet. De bestemmer nemlig, hvem der skal videre fra audition. Hvis 75 % af publikum kan lide, hvad de ser, åbnes spejlene - og så er man videre. Herefter kan en af de tre dansekaptajner trykke på guldknappen, der giver direkte adgang på deres hold til liveshows.

Shine Crew fik tidligt tildelt guldknappen af holdkaptajn Mille Gori, hvilket gav dem en direkte billet til liveshows. Men under det andet liveshow var det tæt på et exit:

"Shine Crew" er klar til at kæmpe for drømmen om at blive "Danmarks bedste danser". Foto: PR

- Der skete et knæk. Da vi så kom til liveshow tre, var pigerne så usikre. De var kede af det. Det var ikke en god oplevelse. Vi blev nødt til at snakke om nogle ting. Om mangfoldighed. Om diversitet.

- Vi aftalte, at vi skulle have det sjovt og gøre vores bedste. Hvis vi røg ud, så ville det være sådan. Det endte så med, at vi kom i finalen.

Shine Crew har været i dansehallen hele ugen for at blive klar til aftenens finale. Pigerne træder på scenen klokken 20:00 og kan følges på TV 2 og TV 2 Play. Formår pigerne fra Shine Dance Company at vinde førstepladsen vil de ikke blot blive udnævt som Danmarks vildeste danser, men også vinde 100.000 kroner og en optræden i Vild med dans.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet udsender opdateret signalement af flugtbilisten: Vi har brug for borgernes øjne og ører

Annonce