Annonce
Valby

Valby Værested åbner efter lang nedlukning

Valby Værested har været nedlukket siden midten af marts, men de frivillige står igen klar til at tage imod de borgere, som ønsker nærverende snakke, varm kaffe og hyggeligt samvær. Foto: Katja Hansson
Annonce

Stedet hvor besøgstiden er lang, og ørene endnu længere er åben igen efter at have været nedlukket siden corona-krisens opblussen i midten af marts.

Hos Valby Værested har ingen har for travlt til en snak og en kop kaffe mere. Men for at skærme de mest udsatte borgere har værestedet været sat på pause på ubestemt tid.

- Størstedelen af gæsterne på Valby Værested er ældre mennesker, som kommer for drikke kaffe, spille banko og synge fællessang. De kommer for det sociale samvær og de gode samtaler, som mange ældre savner, hvis de bor alene. Derfor er det ekstra glædeligt, at vi små småt har kunne genåbne Valby Værested, fortæller den daglige leder, Nathalie Schönberg.

Valby Værested har i første omgang åben tirsdag, torsdag og søndag i juli og august måned, hvor der bliver serveret kaffe og kage.

Arrangementer som banko, fællessang og udflugter er fortsat på hold, men Nathalie Schönberg og de andre frivillige leder efter lokaler, hvor der kan afholdes sociale arrangementer i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Parkering er en mangelvare

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce