Annonce
Velgørenhed

Valentinsdag i velgørenhedens tegn: Gåtur for alle byens vovser

Mange kæledyr har ikke et hjem og en familie omkring sig - nu kan du gøre noget godt for dem på årets kærligheds-dag. Foto: Carina Heckscher/Ritzau Scanpix
Annonce

Det er ikke alle, der er så heldige at være omringet af kærlighed og varme på valentinsdag - det gælder blandet andet de kæledyr, der ikke har en familie omkring sig. Derfor inviterer Maxi Zoo Valby alle byens hundeejere, vovser og andre interesserede på en kærlighedstur sammen (hver for sig) i velgørenhedens tegn.

Det kommer til at foregå søndag 14. februar, og du kan med din tilmelding være med til at støtte op om de kæledyr, der stærkt har brug for kærlighed. Du kan tilmelde dig på billetto.dk eller via SMS. Det koster 40 kroner at deltage, og det samlede beløb går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses internater.

Gåturen er således med til at sikre, at utallige kæledyr kan få en god tilværelse, inden en familie står klar til at adoptere dem.

Alle tilmeldte kan inden turen afhente et kærlighedsbånd og en lille overraskelse til vovsen samt en badge, som kan bæres under hele gåturen. Læs mere på maxizoo.dk/valentinstur.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce