Annonce
Valby

Valgplakater udsat for groft hærværk

Martin Henriksens (DF) valgplakater er blevet udsat for hærværk på Vigerslev Allé i Valby. Foto: Benedicte Lorenzen
Annonce

HÆRVÆRK: Den politiske øjenkontakt stråler ud fra de fleste af byens lygtepæle under folketingsvalgkampen. På Vigerslev Allé i nærheden af Toftegårds Plads i Valby er det demokratiske udsyn, dog blevet sløret af et groft hærværk.

'Dø' står der skrevet med sort skrift henover ansigtet på Dansk Folkepartis Martin Henriksen, der selv har følgende kommentar til episoden:

»Det er desværre ikke unormalt, at der bliver begået hærværk mod valgplakater, og faktisk har jeg også oplevet det tidligere i det her område af Valby. Jeg må dog sige, at ordet 'dø' er det værste, jeg har oplevet indtil nu,« fortæller han til staging-kbhlivdk.kinsta.cloud.

Overvejer politianmeldelse

Ved forrige folketingsvalg oplevede den borgerlige politiker, at nogle i kvarteret omkring Vigerslev Allé pillede hans valgplakater ned næsten ligeså hurtigt, som de blev sat op. Efter kort tid blev valgplakaterne dog sat op andre steder i byen, nu med talebobler tilføjet:

»Nogle af taleboblerne var temmelig grove og andre kunne man trække på smilebåndet af. Der var dog ikke nogen af dem, der kom i nærheden af ordet 'Dø', som jo reelt er en dødstrussel, uanset om det blot er tænkt som drengestreger, eller om der lægger et mere alvorligt budskab bag. Lige nu overvejer jeg derfor, om jeg vil politianmelde episoden,« siger Martin Henriksen.

Også hans partikollega Cheanne Nielsen har fået nogle af sine valgplakater ødelagt af sort spraymaling, dog uden ord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce