Annonce
112

Vanvidsbilist taget på fersk gerning i Valby: De udnytter corona-nedlukningen

En vanvidsbilist blev i weekenden stoppet ved Folehaven. Personen har fået inddraget kørekortet. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Københavns Politi har i weekenden stoppet en vanvidsbilist i Valby, der overskred fartgrænsen med næsten 150 procent.

Det oplyser de til ValbyLIV.

- I weekenden stoppede vi en bilist, som kørte 149 km/t i en 60 km/t-zone ved Folehaven. vedkommende fik inddraget kørekortet på stedet og er nu sigtet for vanvidskørsel, lyder meldingen fra politiet, der i samme weekend også fangede en vanvidsbilist på Amager, der kørte 139 km/t i en 60 km/t-zone.

Annonce

Under nedlukningen i foråret 2020 blev tomme veje flere steder brugt til at køre alt for hurtigt. Det vil politiet ikke acceptere sker igen. Alt for høj fart øger risikoen for en ulykke markant, og derfor sætter politiet nu igen særligt fokus på hastighed.

- Vi så under den første corona-nedlukning i foråret 2020, at der blev mere plads på vejene, og det fik desværre nogle bilister til at træde ekstra på speederen. Det skaber utryghed og kan give farlige situationer for andre trafikanter, og det vil vi ikke acceptere, siger politikommissær i Operativ Færdselsafdeling, Henning Pedersen og fortsætter:

- Derfor sætter vi nu igen særligt fokus på hastighed for at forhindre, at det sker igen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Kilovis af hård narko blev leveret i små æg på søndage

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Alarm112

16-årig var i livsfare: Sag om knivoverfald kommer for retten efter 33 måneder

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Mest læste

Seneste nyt

Annonce