Annonce
Kultur

Vind 100.000 kroner i digital teaterkonkurrence

Digi-dramaet 'SAFE SPACE' havde premiere tilbage i foråret i Teater V - og nu får du muligheden for at finde din indre manuskriptforfatter frem. Pr-foto
Annonce

Teater V har formået at vende corona-situationen til noget positivt: De lancerer nemlig en digital teaterkonkurrence, hvor vinderen kan se frem til en kæmpe præmie.

Helt konkret afholder teatret en manuskriptkonkurrence ved navn 'Dramatisk Digi', hvor de vil udvikle det, de kalder for 'fremtidens teater'; et digitalt teater, der er skabt til at være online. Idéen er konkret at skabe forestillinger, der livestreames til publikum.

Manuskripterne i konkurrencen skal således ikke blot være klassiske teatermanuskripter - de skal derimod skabes med henblik på, at de efterfølgende skal spilles online. Allerede i foråret havde Teater V premiere på Danmarks første såkaldte digi-drama 'SAFE SPACE', der er skrevet af Nanna Berner.

Førstepræmien er på 100.000 kroner inklusiv en professionel produktion af den forestilling, som vinderen har skrevet. Desuden er der også en anden- og tredjepræmie på henholdsvis 10.000 og 5000 kroner.

Hvis det lyder som noget for dig, skal du senest aflevere manuskriptet mandag 8. marts. Læs mere og deltag her: teater-v.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce