Annonce
Fællesskab

Vindere af årets Spirepris findes i Valby

Årets Svireklub med Torben Wamberg får uddelt prisen. Foto: Thomas Busk
Annonce

Årets Spirepris hylder fællesskaber og frivillige i København, der gør en forskel for københavneres sundhed og ældres livskvalitet.

Og prisen i år blev givet til et nyopstartet samarbejde, der udviser potentiale til at vokse og skabe endnu mere fællesskab – nemlig ”Flere seniorer i idrætsforeninger”, hvor blandt andet Boldklubben Fremad Valby og Copenhagen Floorball Club er med.

Torben Wamberg fra Valby er med i en Svireklub, hvor deltagerne arbejder med at skrive erindringer om deres liv i København. Lige nu er Torben i gang med at dokumentere livet under corona-pandemien. Det gør han blandt andet ved at samle e-mails, han fik i starten af marts, om alt det, der lukkede ned og blev aflyst.

-I svireklubberne har vi et godt fællesskab, hvor vi åbent kan dele tanker om livet med andre seniorer, siger Torben Wamberg.

Det nye samarbejde vandt på grund af deres potentiale for at udvikle og igangsætte aktiviteter, der kan tiltrække ældre i København til at blive en fast del af et aktivt foreningsliv med fællesskab, glæde og bevægelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Annonce