Annonce
Vanløse

28-årig mand anklaget for pædofili efter tilbud om sexundervisning: Nu står han frem

Med dette opslag satte administratoren for Facebook-gruppen '2720 Vanløse' gang i en ophedet debat om en 28-årig mand, som anklages for pædofili. Foto: Screenshot fra Facebook-grupppe
En 28-årig mand, der tidligere har boet i Vanløse, anklages nu for pædofili, efter han har efterlyst kvinder på Facebook og tilbudt sexundervisning på det sociale medie TikTok. Hovedpersonen selv afviser påstandene, men beklager sit tilbud om sexundervisning. Det gentager sig ikke, lover han.
Annonce

En betændt sag har ramt Vanløse og nu også den lokale Facebook-gruppe ’2720 Vanløse’, hvor vanløseborgerne diskuterer stort og småt i bydelen.

I et opslag fra 24. juni bliver en anonymiseret 28-årig mand, som VanløseLIV efterfølgende har været i kontakt med, anklaget for at være pædofil og for at have haft sex med en mindreårig. I opslaget opfordrer gruppens administrator samtidig vanløseborgerne til at melde ham til politiet for hans ”klamme og perverse handlinger”.

I kommentarfeltet omtaler flere borgere således den 28-årige mand som ”pædofil”, ligesom flere fordømmer hans optræden på de sociale medier – blandt andet i diverse vanløsegrupper, hvor han efter sigende skulle have udvist en upassende opførsel.

- Det er så usselt, at man skal “beskytte” pædofile mennesker på grund af lovgivning. Hvis man udnytter børn og har så klamme tendenser, så skal man bare tværes ud. Om ikke andet anmeld ham. Manden har tydeligvis brug for noget hjælp, lyder en af kommentarerne i gruppen.

Annonce

Tilbød sexundervisning

Det, der blandt andet oprører og bekymrer borgerne, er en række Facebook-opslag skrevet af den 28-årige mand. I opslagene efterlyser han en række kvinder, som han har mødt på sin vej i Vanløse. I et af opslagene lyder efterlysningen som følgende:

- Jeg var i dag i Netto for 1,2 timer siden. Jeg så en rigtig flot pige. 169-172 cm høj. Blondine. Slank. Sorte bukser på. Købte nogle Snickers. Langt hår ca. Hun var pisselækker. Nåede virkelig ikke at fortælle hende, hvor pæn hun var. 1, 2, 3, så var hun daffet, skriver den 28-årige mand og forklarer, at han så damen i nærheden af Jyllingevej.

På et andet billede, som vedkommende også er ophavsmand til, og som lægger på det sociale medie TikTok, tilbyder han ”sexundervisning” for piger over 15 år. Det sociale medie TikTok henvender sig primært til børn og unge.

En bruger påstår desuden, at han tidligere er dømt for at have sex med en mindreårig. En oplysning, som hovedpersonen angiveligt selv skulle have viderebragt til brugeren.

Annonce

- Vi er i 2020 og ikke 1654 gabestok

Mens visse vanløseborgere ikke er sene til at hænge den 28-årige mand ud og anklage ham for pædofili, maner andre til ro. De mener, det er forkert at anklage manden for at have haft sex med en mindreårig, nu hvor der ikke foreligger nogle klare beviser.


Nu er det ikke ulovligt at være pædofil. Det er ulovligt at handle på sine tendenser, og man skal have den hjælp, der er brug for.

Facebook-bruger fra gruppen '2720 Vanløse'.


- Nu er det ikke ulovligt at være pædofil. Det er ulovligt at handle på sine tendenser, og man skal have den hjælp, der er brug for. Vi er i 2020 og ikke 1654 gabestok, hvor man hænges ud til offentligt skue. Uanset hvilken kriminalitet, skriver en borger, der samtidig kalder den 28-årige mands efterlysning for ”uskyldig”.

Vedkommende bakkes op af en anden borger, som understreger, at det ikke er ulovligt at opsøge sex på Facebook, hvis efterlysningerne er rettet mod folk, der er fyldt 15 år.

- Beviser - før du hænger folk ud er en god ide. Desuden er man pædofil, når man har sex med børn fra 0-14 år. Det er ikke ulovligt at opsøge sex på sociale medier. Han ligner ikke en, der er specielt gammel selv, skriver borgeren.

Annonce

Afviser anklager

Efter debatten blussede op på ’2720 Vanløse’, tog VanløseLIV kontakt til den 28-årige mand, der takkede ja til at deltage i et interview. Her afviser han, at han skulle være pædofil, og at han skulle have haft sex med en mindreårig. Dette har VanløseLIV forsøgt at dokumentere, men den 28-årige mand ønsker ikke at fremvise sin straffeattest.

Han vil imidlertid gerne kommentere på de efterlysninger, som har været til stor debat inde på ’2720 Vanløse’. Han mener nemlig ikke, at det er forkert at efterlyse kvinder på Facebook, så længe de er fyldt 15 år.

I nogle opslag efterlyser du nogle forskellige piger, du har set på din vej i Vanløse. Kan du forstå, at der er nogle mødre og fædre, der bliver bekymret for deres døtre?

- Det er da klart, at når man går ind i Netto og ser en lækker tøs, så tør man ikke altid at gå over at snakke med hende. Så er det da klart, at man laver en efterlysning på Facebook, og jeg fik da også god respons på opslaget. Så det er da ikke, fordi folk nedlagde mig for det, siger den 28-årige og uddyber:

- Jeg er ikke sammen med nogle under 15 år. Altså, jeg snakker med folk og er kendt på de sociale medier, men hver gang nogle ansøger mig, skal de sende mig deres by og alder. Ellers godkender jeg dem ikke, understreger han.

Han kan imidlertid godt forstå, at forældre i Vanløse bliver bekymret, når de læser om de påstande, der florerer om ham på Facebook. De er bare ikke sande, lyder påstanden.

- Når man hører de rygter, der florerer om mig, kan jeg godt forstå, at der er nogle, der er bekymret for deres døtre. Det er da klart, at man skal være bekymret, hvis deres døtre snakker med en mand på min alder. Men rygterne er bare usande, siger den 28-årige mand, som selv er far til en lille dreng.

Annonce

Fortryder sexundervisning

Han indrømmer imidlertid, at han er ophavsmand til opslaget om sexundervisning. Det er dog ikke ham selv, der har delt det så mange, som det er tilfældet, lyder forklaringen.

- Jeg har ikke selv delt opslaget. Det er en anden, der har delt det omkring 700 gange, og hun er nu blevet anmeldt til politiet. Så jeg må ikke kommentere sagen. Men jeg lavede opslaget, fordi folk efterspurgte det (sexundervisning red.). Folk stillede mig bare nogle spørgsmål, og så besvarede jeg dem, forklarer den 28-årige mand om sexundervisningen, der foregik skriftligt over det sociale medie TikTok.

Han kan dog ikke vide sig sikker på, at pigerne, der deltog i sexundervisningen, var over 15 år. Derfor fortryder han også, at han overhovedet arrangerede undervisningen.


Dagen efter kunne jeg godt se, at det var forkert. Jeg tænkte mig ikke om, og det gentager sig ikke. Så jeg kan godt forstå, hvis folk synes, det er lidt mærkeligt.

28-årig mand


- Pigerne, der deltog, skulle meget gerne være fyldt 15 år. Jeg var dog ikke sikker på, at de var det. Det var også derfor, at jeg ikke var derinde (på TikTok red.) særlig længe. Jeg var kun derinde i ti minutter, så vidt jeg husker, siger han og uddyber:

- Dagen efter kunne jeg godt se, at det var forkert. Jeg tænkte mig ikke om, og det gentager sig ikke. Så jeg kan godt forstå, hvis folk synes, det er lidt mærkeligt, siger han.

Annonce

Overvejede at begå selvmord

Selvom den 28-årige mand afviser anklagerne om pædofili, kan han ikke sige sig helt fri fra kritikken. Han indrømmer nemlig, at han tidligere har skrevet grimt til folk på de sociale medier. Blandt andet, fordi han ikke vidste, ”hvad der var rigtigt, og hvad der var forkert.”

- Det er da rigtigt, at jeg har kaldt folk for ludere i mine unge dage. Det er da sandt. Jeg har nok gjort det, fordi jeg har boet på børnehjem i mange år af mit liv, og fordi jeg har ikke fået den kærlighed, jeg havde behov for. Jeg vidste ikke, hvad der var rigtigt, og hvad der var forkert. Derfor kunne jeg finde på at kalde en pige for en luder, hvis hun afviste mig. Det var bare min måde at afreagere på. Jeg kan godt se den dag i dag, at det var helt forkert. Men folk glemmer også, at jeg har haft en dårlig fortid, og derfor reagerer jeg anderledes, siger han.

Hvad består den fortid af?

- Den består af overfald og vold imod mig, knivstikkeri og generelt en dårlig opvækst. Jeg har boet på børnehjem, siden jeg var otte år gammel. Så den består af mange ting, forklarer han.

Hvad er din holdning til, at folk beskylder dig for pædofil?

- Det gør mig ked af det, og jeg har flere gange overvejet at begå selvmord. Det er jo aldrig fedt at gå på gaden med min treårige søn, når folk råber af os på den måde. Jeg bliver også næsten overfaldet på daglig basis på grund af de beskyldninger, der er imod mig, fortæller hovedpersonen selv.

Den 28-årige mand oplyser desuden, at han ikke længere er bosiddende i Vanløse.

Om artiklen: VanløseLIV ønsker hverken at dømme eller frikende den 28-årige mand med denne artikel. Vi har derimod til hensigt at belyse en sag, der tilsyneladende optager en del borgere i Vanløse. Vi kan hverken bevise eller modbevise påstandene direkte. Tips modtages på redaktion@vanloseliv.dk.

Annonce
Annonce
Vanløse

Legestue åbner i Den Gamle Kaffebar

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Vanløse

DSB vedtager snart ny køreplan

Vanløse

Kattehalerne blomstrer på Damhusengen.

Damhusengeen

Vidste du at.....om Kærengen

SommerLIV

Tip til et dejligt sommerferie minde

Annonce