Annonce
Vanløse

Alex er træt af skrald: Det er som at bo ved siden af et slumkvarter

To gange har Alex Kejser Hermansen nu ryddet lossepladsen ved Netto, Tustrupvej og Jernbane Alle, fordi han ikke længere kunne holde ud at se på alt det skrald, der havde samlet sig.

- Det som at bo ved siden af et slumkvarter, siger Alex og fortæller, at han har tænkt sig at gøre det igen.

Hvorfor rydde op efter andre?

Annonce

- Jeg tror faktisk, at meget af det skrald, der ligger netop der, skyldes at skralden flyver med vinden, måske fra en overfyldt skraldespand, og så stoppes det af buskadserne på Tustrupvej. Selvfølgelig bortset lige bortset fra den cykel, de andre store ting, jeg fjernede og diverse flasker, svarer Alex. Han smiler og fortæller, at det sidst tog cirka en times tid at rydde op.

Og det er ikke kun Alex der nyder at der er blevet pænere.

Når jeg går ved Netto, hører jeg fok sige: 'Har du set, hvor rent og flot der er blevet, og det er jo dejligt, at folk lægger mærke til det siger Alex. Han smiler og slår fast, at han ikke tror, at der er så mange, der rent faktisk smider affald.

Har du nogen siden set nogen smide skrald på jorden?

- Nej, det har jeg ikke, og hvis jeg gjorde, så vil jeg på høfligt bede den samle det op igen, svarer han. Han smiler og fortæller om en tur, han var på til Budapest for nogle år siden.

Min søn, Sylvester, jeg sad på et grønt hjørne, da der pludselig kom en sort sæk flyvende. Jeg greb den og spurgte ham, om vi ikke skulle bruge på en halv time på at rydde op for de mennesker der bor her. Dem episode husker Sylvester den dag i dag, fortæller Alex der har planer om at rydde op nu og da.

_

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Tiltale: 60-årig stedfar forgreb sig på 15-årig pige ved at narre hende

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce