Annonce
Det sker

Brødre vandt rejsegavekort på 5000 kroner: Vi skal til Barcelona

Solen skinnede på brødrene Bertram og Vilbert, der vandt hovedpræmien, da Kronen afholdt online banko. Det var på 5000 kroner. Foto. Chili Djurhuus

- Vi troede ikke, at det var rigtigt, fortæller 13-årige Bertram, der sammen med sin lillebror, Vilbert på 10 år vandt hovedpræmien på 5000 kroner, da de spillede online banko i Kronen 24. januar.

Hvad tænkte du, da det gik op for dig, at I havde vundet?

- At det var dejligt og sjovt, svarer Bertram og griner.

Bertram fortæller, at gavekortet skal bruges til en tur til Barcelona, når corona er slut.

Hvorfor Barcelona?

- Det var min lillebror, der fik lov til at bestemme. Han vil gerne ned at se fodbold, og jeg vil gerne ligge på stranden og spise is, også er Barcelona jo et godt sted at tage hen, siger Bertram og smiler.

Her taler vi kort med Bertram og Vilbert. Artiklen fortsætter under videoen.

Det var Center Manager Lisbeth Dueholm, der overrakte gavekortet de to drenge, og hun lover, at der kommer mere online banko.

- Vores kunder trænger til noget andet, og butikkerne i Kronen vil gerne fortælle deres kunder, at de glæder sig til at se dem igen. Og det her er deres og vores måde at fortælle det på, siger Lisbeth Dueholm.

Kommer der mere online banko?

- Ja, det var så stor en succes og til glæde for så mange, at vi gentager succesen, søndag 21. februar, svarer Lisbeth Dueholm og smiler.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Annonce