Annonce
Vanløse

Budget 2021: Randbølvej bliver en trafikø

Randbølvej bliver en trafikø, Foto. Jes König
Annonce

Et af de brandvarme emner under budgetforhandlingerne - og i Vanløse -  har været hvad der trafikmæssigt skulle ske med Randbølvej og Katrinedalskvarteret.

Sidste år (2020, red) var der ikke penge til en trafiksanering i budgetaftalen, men de penge kom i år, hvilket betyder at trafiksikkerheden er nu sikret i kvarteret.

Annonce

Randbølvej bliver en trafikø

Det har været på tale, at åbne Randbølvej for trafik i begge retninger. En af dem der har været bekymret for den beslutning er blandt andet Jonas Neivelt, formand for SF Vanløse.

- Vi har været bekymret for, om børnenes skolevej ville blive indtaget af trafikken mellem de i forvejen kraftigt trafikerede veje, der omgiver Katrinedalskvarteret. da børnenes trafiksikkerhed måtte ikke trues af fremkommeligheden for lastbiler, fortæller Jonas Neivelt og uddyber:

- Det blev heldigvis ikke til noget. Ikke blot bliver Randbølvej ved med at være lukket for trafik ved udkørslen til Rebildvej. De omkringliggende vejes udkørsel til Rebildvej lukkes også, så Katrinedalskvarteret bliver på den måde til en trafikal ø i Vanløse. Det sikrer skolebørnenes skolevej, og det fjerner generne fra gennemkørende trafik for områdets beboere.

- Tror du ikke, at det vil genere nogle bilister?

- I SF Vanløse kæmper vi for en grøn og trafiksikker by, og vores øjne er helt åbne for, at anlæggelsen af den trafikale ø måske vil genere nogle bilister. Vi er dog sikre på, at dette lille irritationsmoment er en meget lille pris at betale for at sikre trafiksikkerheden omkring Katrinedals Skole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Kultur

Prisfest på Kulturstationen

Sport

Skøjtebanen: Intet er sikkert endnu

Annonce