Annonce
Politik

Bevilling til botilbud på Linde Alle på plads

Det kommende bosted for misbrugere skal ligge på Linde Alle 40.

Så er bostedet på Line Alle rykket tættere på. Anlægsbevillingen på 82 millioner til etableringen af botilbuddet til udsatte voksne på Linde Allé er gået igennem. Og Vanløse Lokaludvalg er glade.

- Vi er glade for, at man (til budgetforhandlingerne, red) har valgt at bakke op om følgegruppens arbejde og forslag i en ekstrabevilling til botilbudspladserne på Linde Allé. Vi  ser frem til den fortsatte dialog og borgermøde i efteråret, fortæller formand for Vanløse Lokaludvalg, Bent Christensen

VanløseLIV skrev tidligere på året en Q & A centerchef i Center for Udsatte Voksne og Familier i Socialforvaltningen, Finn Jensen nogle spørgsmål.

Annonce

Vi deler svarene igen:

- Må de kommende beboerne misbruge på deres værelser?

- I og med at værelserne er at betragte som borgerens eget hjem, vil personalet ikke have mulighed for at forhindre, at borgerne indtager rusmidler på deres private værelse. Personalet vil som en del af indsatsen på tilbuddet understøtte borgerne i at reducere eller ophøre med at indtage rusmidler.

- Har forvaltningen et overblik over hvilke typer misbrug beboerne kommer til at have?

- Det vil være alle typer af rusmidler.

- Der står på lokaludvalgets hjemmeside står der: 'De ansatte har oftest socialpædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund. Hvad betyder oftest socialpædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund? Hvad kan det ellers være?

- Der er primært tale om socialpædagoger og sundhedsfagligt uddannet personale, men der kan også være andre profiler som måske på et tidspunkt har skiftet til det sociale område. Det kunne være lærere eller folk med forskellige akademiske uddannelser, der har et sociologisk sigte. Men det vil ikke være det typiske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce