Annonce
Cirkus Panik er gået tilbage til rødderne. De hat opfundet altan- og gadecirkus for at komme ud til publikum, når publikum ikke kan komme til dem. Jonathan Bendtsen, Daniel Bendtsen og Mads Panik underholder. Foto Shazia Khan.
Corona-initiativer

Cirkus Panik har fundet tilbage til rødderne. - Vi laver cirkus for dem, der bliver glemt under corona

Corona fik Cirkus panik til at finde tilbage til deres rødder. Nemlig at lave gadecirkus og kunst for dem der har brug for et ekstra smil på læben.
Annonce
  • Cirkus Panik er gået tilbage til rødderne. De hat opfundet altan- og gadecirkus for at komme ud til publikum, når publikum ikke kan komme til dem. Jonathan Bendtsen, Daniel Bendtsen og Mads Panik underholder. Foto Shazia Khan.
  • Cirkus Panik er gået tilbage til rødderne. De har (gen)opfundet altan- og gadecirkus for at komme ud til publikum, når publikum ikke kan komme til dem. Her ses Mads Panik, Jonathan Bendtsen og Daniel Bendtsen lave akrobatik og jonglering i Høje Gladsaxe for Vores HG. Foto Shazia Khan.
  • Cirkus Panik er gået tilbage til rødderne. De har (gen)opfundet altan- og gadecirkus for at komme ud til publikum, når publikum ikke kan komme til dem. Her ses Mads Panik, Jonathan Bendtsen og Daniel Bendtsen lave akrobatik og jonglering. Foto Shazia Khan
  • Cirkus Panik er gået tilbage til rødderne. De har opfundet altan- og gadecirkus for at komme ud til publikum, når publikum ikke kan komme til dem. Foto Shazia Khan
  • Cirkus Panik er gået tilbage til rødderne. De har opfundet altan- og gadecirkus for at komme ud til publikum, når publikum ikke kan komme til dem. Her ses en beboer på Plejecentret Bystævneparkens demensafdeling. Foto Shazia Khan.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce