Annonce
Legestue

Den Gamle Kaffebars legestue åbner på fredag

Winnie Graabæks 2-årige søn Lucas balancerer i det nyindrettede rum, der bliver Den Gamnle Kaffebars Legestue fra på fredag 28. august 2020. Foto. Winnie Graabæk

Hvis du er på barsel eller hjemmepasser, har du, fra på fredag 28 august klokken 9, mulighed for at nyde højbelagt smørrebrød og en god kop kaffe, mens du leger med dit yngsteguld på Den Gamle Kaffebars legestue. Og vågner dit barn vågner tidligt, og du har brug for en kop kaffe og bolle med ost, åbner legestuen samtidig med Den Gamle Kaffebar, nemlig klokken 06. Dog så åbner legestuen først klokken 09 på fredag.

- Der skulle lige nogle sidste ting på plads, men nu åbner den endelig, fortæller en glad Winnie Graabæk, da VanløseLIV er forbi Den Gamle Kaffebar for at spise højbelagt smørrebrød, drikke filterkaffe, skrive artikler i 'sit hyggelige vindueshjørne' og selvfølgelig lige spørge ind til, hvordan det går med Vanløses kommende legestue.

- Udover en legestue vil der desuden være walk in classes for de helt små og de større - med fokus på bevægelse, siger Winnie, der udover at arbejde på Den Gamle Kaffebar er nyuddannet sanseterapeut.

Annonce

- Og man kan selvfølgelig også kan købe smoothies og grød til de små. På sigt vil der også være varme retter, fortæller Winnie afsluttende.

De første to uger er det gratis at benytte legestuen, der normalt vil koste 25 kroner at benytte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Pinseevent: Gratis blomsterfrø på fredag

Annonce