Annonce
Vanløse

Den Gyldne Okse har altid været en restaurant

Selskab på Den Gyldne Okse i 1990´erne.
Annonce


Vise aften på Den gyldne Okse, hvor pianist Tonny Garnild spiller for et interesseret publikum. Foto og kilde: Alex Matell.

I forbindelse med salget af Den Gyldne Okse skrev VanløseLIV 22. juli en kort artikel, hvori der stod, at snart tidligere ejer Camilla Johansen ændrede konceptet til fra værtshus/spisehus til restaurant. Noget som vi skrev efter vi havde været inde på Den Gyldne Okses Hjemmeside under 'Historie'.

Tidligere ejer af Den Gyldne Okse, Alex Matell er dog ikke enig i den udlægning. Han har derfor sendt følgende til VanløseLIV.

Af Alex Matell, tidligere ejer af Den Gyldne Okse (1993 - 2007)

Rent faktisk har der fra starten - 1948 -  altid været restaurant, og ikke værtshus/spisested.

Der har været op og nedture med forskellige ejere som alle andre steder.

Der var gang i stjernekasterne på Den Gyldne Okse, når der blev serveret dessert. Foto. Alex Matell.

Da vi overtog stedet i 1993, havde der ikke været synderligt med mad i tre år, og stedet gik under navnet Den Slatne Ko.

Vi havde masser af aktiviteter såsom sommerfester med åben grill og helstegt oksehøjreb, lam og buffet.

Alex Matell, tidligere ejer af Den Gyldne Okse (1993 - 2007)

Vi kom til en tom restaurant. På grund af rygeforbuddet valgte vi at sælge vores dejlige sted, hvor vi havde masser af selskaber såsom konfirmationer, fødselsdage, bryllup, barnedåb og begravelser. Vi afholdt desuden jazz og de meget populære viseaftner med 2-3 retters fælles menuer.

Vi havde masser af aktiviteter såsom sommerfester med åben grill og helstegt oksehøjreb, lam og buffet. Også var der også de traditionelle valgaftener med valgflæsk. Og ikke at forglemme Mortensaften og alle julefrokosterne.

Vi havde flere faste næsten daglige spisegæster. Gæster der hvert år holdt deres fødselsdagsfest, såsom den kendte advokat- og køreskoleindehaver Mogens Stjernquist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtet for narkobesiddelse på Ålekistevej

Erhverv

Locals Kaffebar flytter

112

21-årig stukket ned

Annonce