Annonce
Vanløse

Drik cocktails og find din indre samba-danser frem

Caipirinha. Foto: Chili Djurhuus
27 juni holder den brasilianske restaurant O Tembo cocktail aften i anledning af, at man nu må være 50 personer samlet. VanløseLIV har været forbi for at smage. Og det var i den grad besøget værd.
Annonce

Forleden faldt Vanløsdesredaktion over et facebookopslag fra den brasilianske restaurent O Tembo:"Hej venner. Endelig kan man være 50 personer sammen, derfor holder vi cocktail-dag. Lørdag den 27 juni fra klokken 17. De forskellige smagsvarianter er: Kokos, passions frugt, peanuts, mango."

Sådan skal man ikke skrive to gange, før som en ret glad og pænt entusiastisk cocktailnyder i egenskab af VanløseLVs journalist måtte en tur forbi O Tembo for at smage på deres cocktails. Og det var i den grad besøget værd.

Annonce

Lime, mango og kokos

Første cocktail jeg fik serveret af den brasilianske ejer var en caipirinha.

Cocktailen bød på en masser af frisk lime, og den smagte virkelig dejligt. Som der står i min lille sorte sorte bog: 'Den smager virkelig, virkelig, virkelig godt.' Den var sur og sød. Perfekt afbalanceret. Smagene af sukker, lime og alkoholng passede rigtig godt sammen. Jeg var fan.

Allerede i midten af cocktailen blev lydene fra Jyllingevejs biler konverteret om til lyden af et brusende Atlanterhav. Som et lys, gik det op for mig, hvorfor samba er lig med Brasilien. Varmen boblede i min mave, og en blødhed tog til i min muskler: Samba. Er det nu jeg skal danse samba?

Anden drink var en batida de manga. En cremet cocktail med mango.

Hvis cocktailen skulle have et navn, ville jeg kalde den:'Mango goes Bogart.' Ikke fordi det lyder specielt brasiliansk. I know. Men fordi det var den følelse, jeg fik i kroppen, som jeg sad der og nød min anden cocktail: 'Coolness.' Lidt ligesom Bogart.

Batida de manga. Foto. Chili Djurhuus

Tredje og sidste drink var en batida de coco. Hånden på hjertet, så kiggede jeg på drinken og tænkte: 'Det her bliver ikke godt(!),' da jeg aldrig har sådan rigtig nydt en drinks med kokos. Men der blev jeg overrasket. Den var lumsk - på den lækre måde. Det var som om at få luft i munden og skyer i hjernen. Den var cremet, mild og samtidig slet ikke så vammel, som jeg altid føler en Pina Colada er.

Batida de coco. Foto. Chili Djurhuus

Det var en fantastisk aften, og hvad jeg ikke havde forventet, så blev jeg omvendt. Pina colada here I come - again <3

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Natteravnene

Natteravnene får sponsorat

Vanløse

Mød skønhedseksperter i Kronen

Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Annonce