Annonce
Spiritualitet

Engle har indtaget Jyllingevej

Englehealer Kristine Camille Sommer sidder og blander sine englekort, som hun bruger i forbindelse med sin englehealing. Foto. Chili Djurhuus.
Journalist, Kristine Camille Sommer, var skeptisk overfor healing, indtil hun på egen krop og sind mærkede, hvad healingen gjorde. Nu er hun englehealer.
Annonce

- En englehealing balancerer din energi, så du får løsnet op i dine ubalancer i kroppen. Det kan både være fysisk eller følelsesmæssigt, fortæller englehealer Kristine Camile Sommer.

Ifølge Kristine Camille Sommer handler det om energi og ikke andet.

- Følelser og kroppe er i bund og grund energi, og det er det jeg arbejder med, forklarer hun og fortsætter:

- Du kender det fra at gå ind i et rum, hvor der ikke er rart at være, fordi der er dårlig energi, uden du kan forklare det. Vi kender nok også alle til folk, der suger energi ud af os, fortæller Kristine.

Men englehealing? Forstår du godt dem, der måske er en smule skeptiske?

- Ja. De fleste kan godt lide det der kan måles og vejes. Nogle kan mærke noget, som andre ikke kan. Når det er sagt, har vi alle evnerne, siger Kristine og fortsætter:

- Jeg har også været skeptisk. Jeg er uddannet journalist og skulle tre sygemeldinger igennem, før det gik op for mig, at jeg, ligesom alle andre, kan mærke mere mellem himmel og jord.

Annonce

Fra yoga til englehealing

Kristine Camille Sommer fortæller, at et yogakursus inspirerede hende til et healingskursus, hvor hun fandt ud af, at hun kunne heale sig selv. Og kurset første hende videre til et englehealingskursus, hvor energien, ifølge hende selv, var så stærk, at hun med det samme vidste, at det var hun skulle arbejde med.

Før Kristine indså, at hun skulle være englehealer, arbejdede hun som journalist, og når hun kigger på det retrospektivt, fik hun allerede et tegn dér.


Man kan sige, at healing spuler dit system rent. Healing fjerner den prop, der er i dit system, så energien kan flyde frit

Kristine Camille Sommer


- Min allerførste opgave som journalist var at interviewe en numerolog. Undervejs i interviewet fortalte hun alt i verdenen om mig. Jeg blev helt bange. Hvad var det, der skete? Jeg havde en fornemmelse af, at hun havde en speciel evne, som jeg ikke besad, siger hun og fortsætter:

- Set i bakspejlet, var jeg meget sanselig som barn. Jeg fornemmede mange ting, men det blev undervejs lukket ned, som det gør hos de fleste, inden de bliver voksne.

Hvad er englehealing?

- Englehealing trækker energi ned fra ærkeenglene og dine skytsengle. Det er en universel energi.

Hvordan oplever du energien?

- I billeder eller små film. Nogle gange kommer der spontant ord ud af min mund. Der kan også blive hvisket i mit øre - uden lyd.  Jeg kan også opleve følelser som sorg, glæde, vrede, fred, uro, balance eller fysiske følelser såsom varme kulde, ondt i knæ, mave, bryst, hals, øre som ikke er mit. Og de beskeder fortæller mig, hvor klienten har ondt, og hvor der skal heales, forklarer Kristine Camille Sommer, og fortsætter:

- Man kan sige, at healing spuler dit system rent. Healing fjerner den prop, der er i dit system, så energien kan flyde frit. Healing kan ikke kurere, men der er energispændinger i din krop eller i dit følelsesliv, som healing kan fjerne.

Og ifølge Kristine healer mange sig selv uden at vide det.

Annonce

Alle kan heale

- Hvis du tænker på, hvor mange der ubevidst holder om sig selv eller placerer en hånd på deres brystkasse, når de har brug for ro i sit system. Dét er en simpel form for egen-healing, som mange foretager uden at tænke over, at det rent faktisk er healing, siger Kristine og smiler mildt i kælderlokalet i sit hus på Jyllingevej 102, hvor hun har sin praksis.

Hvad kræver det af mig, som klient, for at få noget ud af din healing?

- Du skal være tryg, så du kan åbne op for din energitilførsel.

Hvis der er engle, så er der vel også djævle. Hvad gør du for ikke at åbne op for de onde magter?

- For det første er mit hus altid renset. Og så er jeg selv renset, så mit sind er rent, når jeg åbner op. Derfor er den energi, jeg hiver ned altid ren og lys. Det er så tydeligt at mærke, siger hun og smiler.

- Hvad så med ånden i glasset?

- Det skal man ikke, svarer Kristine, nærmest før spørgsmålet er stillet færdigt.

Hvorfor ikke?

- Når vi dør, skal vi alle ind i lyset. Men der er nogle, der af den en eller anden grund, ikke går derind, og det er typisk dem, der kommer frem ved ånden i glasset. Og her er det ikke alle der glade, siger hun alvorligt.

Healingen hos Kristine Camille Sommer går igang. Undervejs tænker jeg, at det ville en perfekt scene, hvis Anders Agger havde ligget på briksen,  istedet for mig - men da der ikke er kamera på, giver det ikke mening at gå ind i et journalistisk Anders Agger-mode, så jeg trækker vejret dybt og slapper af - og tager imod.

- Du har meget kærlighed i dit liv, og så er du enormt velbalanceret. Måske en smule ugroundet. Jeg får et billede af en bi. En bi, der flyver rundt fra blomst til blomst. Du er måske rent arbejdsmæssigt, lidt ligesom en bi, der flyver rundt og gør en masse glade.

- Du skal huske at stoppe op af og til. Du kan, hvad du vil, og hvis du en dag vil skifte spor og ikke flyve rundt fra blomst til blomst, men kun gå én vej, så siger englene: Det kan du sagtens. Det vil lykkedes for dig.

Det er nok Maggi-terningen af det som Kristine siger igennem de 45 minutter englehealingen varer.

Jeg går sige pænt farvel, afslappet, imens jeg smiler af hendes valg af ord: Bi.

- Det passer sgu meget godt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Kultur

Prisfest på Kulturstationen

Annonce