Annonce
Vanløse

Et landsbyfællesskab i træningsstudiet

Anja Thy er coach og personlig træner. Hun har længe drømt om sit eget træningsstudie. Nu er drømmen blevet til virkelighed - lidt forsinket på grund af corona - på Jydeholmen 16, og det hedder Improve Studio. -Foto. Anja Thy
Anja Thy er coach og personlig træner. Hun har længe drømt om sit eget træningsstudie. Nu er drømmen blevet til virkelighed - lidt forsinket på grund af corona - på Jydeholmen 16.
Annonce

- Vi blev udelukkende mødt af positivitet, når vi kom gående med vores trækvogn fyldt med udstyr, fordi vi rykkede træningen ned i Grøndalsparken, fortæller coach og personlig træner. Anja Thy der, på grund af corona, måtte udskyde åbningen af sit nyt træningsstudie på Jydeholmen 16. Træningsstudiet er åbnet nu, og Anja er positiv.

- Selvom corona har skabt store udfordringer økonomisk for en nystartet virksomhed, har det også givet en masse opmærksomhed, og det er vi super glade og taknemmelige for, siger Anja Thy med et smil på læben.

Hun fortæller at hun optimistisk og tror på, at et nyt og anderledes koncept i træningsverdenen er lige, hvad Vanløse har brug for. Om ikke andet, kun endnu mere efter corona har ramt med sin usikre hverdag.

Annonce

Et anderledes træningsstudie

Selvom indehaver Anja Thy kalder Improve Studio for et træningsstudie, kan hun bedre lide ordet sundhedshus.

- 100 meter herfra er et kommunalt sundhedshus, og cirka 200 meter længere oppe popper der et Loop træningscenter frem. Hvad er det Improve Studio kan?

- Først og fremmest er Improve Studio ikke et traditionelt træningscenter. Sundhedshuset, rundt om hjørnet, er et kommunalt tilbud. Improve Studio er et tilbud til dem, der vil gøre træning til en livsstil, forklarer Anja Thy og peger på to rum.

- Udover træning er her også fysioterapeuter, coaches og massører, netop for at have fokus på det hele menneske, forklarer Anja Thy og fortsætter.

- Vi lægger vægt på samarbejde behandlere imellem, så hele livsstilen bliver omfavnet, og folk er i trygge hænder, siger hun og slår fast at der ikke langt fra ejer til medlem, og at de gør meget ud af at lytte til deres medlemmers ønsker og idéer.

Annonce

Klubånden er vigtig

Et af de ting der gør, at Improve Studie skiller sig ud er, at der ikke er maskiner i træningsstudiet.

- I Improve Studio har vi fokus på funktionel træning. En træningsform der følger kroppens naturlige bevægelser, som maskiner ikke altid kan, forklarer Anja og fortæller, at hun i sin personlige træning og på sine hold - i stedet for maskiner - bruger stænger, bolde eller skiver.


Der vil være sofahjørner, film- og grillaftener samt mulighed for børnepasning, så man kan træne, mens ungerne bliver passet

Anja Thy


- Det er en langt sjovere og mere effektiv træningsform, siger hun og griner.

Anja Thy fortæller, at man i Improve Studio enten kan få en personlig træner eller træne på små hold, hvor der er mellem fire og ti personer. Uanset træningsform er det vigtigt for hende, at klienterne får redskaber til at fastholde deres mål, og det kræver, ifølge Anja Thy, at man kommer hele vejen rundt i forhold til kost, træning, at arbejde med sig selv, samt det sociale. Og så skal der være plads til familien.

- Tænk, hvis vi kan skabe en landsbystemning i træningsstudiet, siger Anja og smiler.

- Hvordan skaber man en landsbystemning i et træningsstudie?

- Man skal have lyst til at hænge ud før og efter træning. Derfor er der sofahjørner, film- og grillaftener samt mulighed for børnepasning, så man kan træne, mens ungerne bliver passet, forklarer hun.

- Jeg oplever, at mange af mine tidligere klienter (da hun arbejdede i et andet træningscenter) ikke kunne få træning og familie til at hænge sammen. Og hvis de to ender kan mødes, er der i hvert fald ikke den undskyldning, siger hun og slår fast, at hvis man alligevel er nede i træningscenteret med sine børn og sin partner, så lægger det også mere op til at blive og hygge.

- Og så opstår landsbystemningen, siger hun afsluttende og smiler stort.

Da artiklen var færdig og klar til udgivelse blev VanløseLIV kontaktet en bruger af studiet der anbefalede os at skrive om netop Improve Studio. Som brugeren, der ønsker at være anonym skriver, skriver i en mail.

- Improve Studio er meget mere end et privat træningscenter. De går op i deres medlemmer med hud og hår. Stor anbefaling herfra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vanløse

Mød skønhedseksperter i Kronen

Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Vanløse

DSB vedtager snart ny køreplan

Vanløse

Legestue åbner i Den Gamle Kaffebar

Annonce