Annonce
Fællessang

Fællessang i gården på Hyltebjerggård

Sara Futtrup og Anna Kruse synger op til fællessang i gården på Hyltebjerggård. -Foto. Privat
Annonce

- Fællessang virker. Det kan bare ikke blive en dårlig dag, hvis du starter dagen med en sang. Og nu har vi stået bag en skærm og sunget hver for sig. Det virker endnu bedre, når vi er sammen, fortæller sanger og komponist Sara Futtrup, der normalt står for den corona-aflyste fællessang på Kulturstationen hver onsdag.

Nu står hun, sammen med Anna kruse, for en fællessang i gården på Hyltebjerggård tirsdag 4. august klokken 13.30 - 14.30.

- Hvorfor virker det bedre at synge sammen end bag hver sin skærm?

- Du bliver helt automatisk glad af at synge. Og når du synger fysisk sammen med andre belønner kroppen dig med lykkehormoner. Derudover får du et fællesskab med dem, du synger sammen med. Alle syner de samme ord og budskaber. Mange fællessange handler om håb, taknemmelighed og naturen. Nogle ord, der er gode at have med sig, når du går videre fra fællessangen, forklarer Sara Futtrup.

- Skal man kunne synge godt for at deltage?

- Det er muligt at komme uanset, hvordan du synger. Der er plads til alle, også hvis du vil lytte med eller synge højere end os, siger Sara, griner, og forklarer at sangene ligger i et toneleje, hvor alle kan synge med.

Ifølge Sara bliver der sunget gamle og kendte klassikere, nye og mere moderne sange samt fællessange som Sara Futtrup og Anna Kruse har skrevet sammen.

Annonce

Hvornår og hvornår

Arrangementet er gratis og løber af stablen tirsdag 4. august 13.30 - 14.30.

Af hensyn til opstilling af stole er tilmelding nødvendig – sms 2252 3336 - noter: ‘opsang’, navn og antal ønskede pladser. (vi sørger for god afstand mellem alle gæster)

Sted: Hyltebjeggård, Linde Allé 33, 2720 Vanløse. Evt. spørgsmål på tlf. 2252 3336.

Der vil være salg af kaffe og kage.

Arrangementet er støttet af Vanløse Lokaludvalg

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Kattehalerne blomstrer på Damhusengen.

Damhusengeen

Vidste du at.....om Kærengen

SommerLIV

Tip til et dejligt sommerferie minde

Sorg

Jeg manglede et skema for min sorg

Vanløse

Musik i seniorklubben

Annonce