Annonce
erhverv

Føtex i Kronen halverer antallet af kunder

Varehuschef i Føtex-Vanløse, Mads Albertsen. Foto: Facebook
Corona-restriktioner betyder, at der kun må være 230 kunder i Føtex, Kronen. Vi har spurgt Varehuschef, Mads Albertsen, hvilken betydning det har for varehuset.
Annonce

Grundet de nye Covid19-restriktioner må man kun være én person pr. husstand, når man handler ind i Føtex. På den måde har vi plads til, at flere husstande kan få handlet deres dagligvarer. med blandt andet større afstandskrav er der nu 230 personer i butikken, hvilket er mere end en halvering i forhold til de nuværende tilladte 574 personer. Det skriver Føtex, Kronen i et Facebook-opslag.

Vi har spurgt Varehuschef i Føtex, Kronen, Mads Albertsen, hvilken betydning det har for Føtex.

Annonce

Ingen fyringer

Kan det ses på omsætningen, at I skal mere end halvere antallet af kunder?

- Vi har haft en stabil strøm af kunder siden marts, så i forhold til økonomi og omsætning ligger vi meget stabilt, udtaler Mads Albertsen.

Hvordan vil I sikre, at folk overholder kravet om en person pr. husstand?

- Vi holder selv styr på, hvor mange der er i varehuset via en kundetæller. Derudover har vi fjernet et antal indkøbskurve og vogne, så hele tiden ved, hvor mange kunder vi har inde, svarer Mads Albertsen, fortæller at kunderne viser masser tålmodighed og forståelse for, at tingene ikke er helt, som de plejer.


Man vil kunne opleve, at vi i weekender og på travle dage, vil lukke indgangen midlertidigt af, hvis vi bliver for mange personer i butikken.

Mads Albertsen, Varehuschef i Føtex, Kronen.


- Vi prøvede det også omkring jul, hvor kunderne blev lukket ind i hold, og det fungerede rigtig godt.

Har det betydning for ansættelser i Føtex?

- Selvom restriktionerne betyder færre kunder i butikken, så har corona også bragt nye arbejdsrutiner med sig. Blandt andet løbende og ekstra rengøring samt kundeopsyn, hvor medarbejdere sikrer det korrekte antal kunder i butikken og ligeledes sørger for, at der god adfærd og afstand mellem alle personer i varehuset derfor har vi den samme bemanding i varehuset, og der vil ikke komme fyringer, slår Mads Albertsen fast, og fortsætter.

- Man vil kunne opleve, at vi i weekender og på travle dage, vil lukke indgangen midlertidigt af, hvis vi bliver for mange personer i butikken. Husk derfor at benytte hele åbningstiden (7-21 alle ugens dage, red).

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Erhverv

Kronen gentager kæmpe bingo-succes

Debat

Vanløse har ventet på et arkitekttegnet bycenter

Annonce