Annonce
Ung i byen

Fem fede steder i Vanløse for de unge

Sia og Lucca. Foto. Chili Djurhuus
Hvis du leder et sted i Vanløse, hvor du kan hænge ud som ung, har VanløseLIVs skolepraktikanter fundet fem steder til dig.

Vi hedder Lucca og Sia. Vi har været skolepraktikanter på VanløseLIV i uge 46. Vi har valgt at anbefale fem steder, hvor unge kan være i Vanløse.

Jagger

Jagger

Jagger er et godt sted for unge, fordi det er nemt, hurtigt og smager godt. Jagger har styr på deres råvarer. Deres kød er fra fritgående køer og burgerbollerne er fra deres ejet bageri. Jagger er kendt for deres andre restauranter, der ligger rundt omkring i København. Det har nogle uformelle omgivelser, der gør det hyggeligt og trygt at være. De serverer gode pomfritter, burgere og lækre milkshakes i mange smagsvarianter. De regner med at åbne i marts på Jernbane Allé.

Kronen

Kronen

Kronen ligger meget centralt i Vanløse lige ved siden af Vanløse Station. Der er mange tøjbutikker med tøj til hver en smag. Der ligger også mange restauranter, så der er bredt udvalg i forhold til penge og mad. I Kronen er der masser af bænke både inden- og udendørs. Der kan du sidde, hvis du har brug for en pause fra shopping. Der er også en terrasse på første sal, hvor du kan sidde og nyde sin mad, og komme med sine små børn på den lille legeplads. Der er mange butikker; både tøjbutikker, caféer og restauranter.

Damhusengen

Damhusengen

Damhusengen er et godt sted at gå tur og lave aktiviteter. Der er store græsarealer, hvor du kan tage et tæppe med, når det er varmt. Der ligger en stor sø ved siden af, der giver en god gåtur. Der ligger to legepladser, hvor både små og store kan være og lege. Engen ligger mellem Rødovre og Vanløse, så det er let at mødes med andre. Der ligger også et ishus, der har åbent til sent på aftenen. (De har dog vinterlukket hele december og kun weekendåbent i januar og februar, red) Ved ishuset er der mange siddepladser til alle med god udsigt udover søen.

Skaterbanen

Skaterbanen

Skaterbanen ved enden af Jernbane Allé er et godt sted at komme med sine venner i fritiden, og der er fri mulighed for aktiviteter. Tag din BMX, løbehjul, rulleskøjter eller skateboard med og øv dig på jernstængerne og bakkerne. Banen er gemt væk af buske og træer, så du hører ikke den store vej, der ligger lige ved siden af. Der er også mange steder til at slappe af som for eksempel de mange bænke eller den store røde skulptur med god udsigt over hele skaterbanen.

Kunsten

Kunsten - fodboldbane

Kunsten er en fodboldbane, der ligger ved Damhusengens Skole. Der kan du tage en bold og dine venner med for at spille boldspil. Der er der også mulighed til at gå til fodbold og møde nye mennesker. Kunsten er omgivet af et villakvarter, der er stille og roligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kronen er sat på tvangsauktion: Gammel gæld har indhentet centret

Vanløse

Tvangsauktion af Kronen: Lokalplan sikrer mod boligspekulant

Musik

Albumaktuelle, Lisa Smith: Der kan være en vis lettelse i at komme overens med, at det måske ikke bliver det samme igen

Annonce