Annonce
Debat

Fenger byggeriet - Vanløses nye øjenbæ!

Fengergrunden, hvor første spadestik forventes sidst på sommeren. Men Poul Holst håber, det ikke bliver til noget. Foto. Chili Djurhuus

Læserbrev: Fenger udtaler i Vanløsebladet 27. januar, at han ser frem til at komme i gang med byggeriet på den gamle Brugsen-grund.

Jeg ser dog absolut ikke frem til det kommende byggeri. Arkitektonisk vil det være en katastrofe, især med de to høje tårne, der vil være i total kontrast og disharmoni med det eksisterende byggeri. Her tænker jeg blandt andet på den nydelige lave bygning, hvor JYSK har sin forretning.


Byggegrunden er blevet kaldt en øjenbæ, jeg synes dog snarere, at det kommende byggeri burde kaldes en øjenbæ.

Poul Holst, Vanløse-borger


Desværre sov jeg i timen, da lokalplanen for byggeriet var til høring, og jeg kunne have gjort indsigelse. Byggegrunden er blevet kaldt en øjenbæ, jeg synes dog snarere, at det kommende byggeri burde kaldes en øjenbæ.

Endelig vil byggeriet tilføre Vanløse yderligere kvadratmeter til butikker og restauranter. Det er da lige præcis ikke det, vores bydel mangler. De eksisterende har i forvejen rigeligt svært ved at klare sig, hvilket ses af adskillige tomme butikslokaler på såvel Jernbane Alle som i Kronen.

Jeg vil ikke begræde, hvis økonomi eller anden force majeure formår at stoppe byggeriet lige på målstregen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Annonce