Annonce
Vanløse

Forlovelsesring søger ejer: Er det din?

Hvis det er din ring skal du kontakte Elisabeth på elisabethgullaksen@hotmail.com og skrive hvilket navn der er indgraveret i den. Hun afleverer den til hittegodskontoret om nogle dage. Foto. Elisabeth Gullaksen
Annonce

- Jeg ville selv være helt knust, hvis jeg mistede min forlovelsesring.

Ordene kommer fra Elisabeth Gullaksen, der fandt en forlovelsesring/vielsesring 1. januar på kanten af cykelstien

- Den lå i kanten af cykelstien ved Thyvej og skinnede mellem nytårsskraldet. Jeg tænkte, at det var synd, så jeg gik derfor med det samme i gang med at forsøge at finde ejeren på Facebook, men uden held, siger Elisabeth, der fortæller, at hvis det er ens ring, så kan man kontakte hende på mail elisabethgullaksen@hotmail.com og fortælle, hvilket navn der indgraveret i ringen.

Og selvom man kunne være tilbøjelig til at tro ringen måske slet ikke er tabt i Vanløse, men samlet op af en fugl et andet sted i København også tabt, så maner Michael Fink fra Dansk Ornitologisk Foreningen den teori i jorden. Han udtaler.

- Danske fugle har ingen interesse i at samle metal op, fordi det ikke kan spise. De kan naturligvis undersøg skrald, sølvpapir og lignende for noget spiseligt og sågar flyve afsted med det, men det er ikke fordi det er metal.

Så der er ingen sandsynlighed for, at det for eksempel er en skade der har samlet ringet op og tabt den?

-  Skader er ikke interesseret i skinnene ting. Når det er sagt, kan en skade selvfølgelig godt tage en ring op og proppe den op i sin rede. Men det er ikke fordi, det en ring. Den er ligeglad med metal, svarer Michael Finkl og pointerer, at skader ikke bygger reder om vinteren, og at den kun samler op om vinteren, som den kan spise.

- Der findes dog fugle, der er interesseret i farvede ting og ting, der skinner, men så skal du altså udenfor Europas grænser, siger Michael Fink afsluttende.

Elisabeth fortæller, at hun afleverer ringen til hittegodskontoret om nogle dage.

Opdateret 26. januar:
Elisabeth fortælller at hun i dag (26. januarm red) har afleveret ringen på hittegodskontoret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Erhverv

Kronen gentager kæmpe bingo-succes

Debat

Vanløse har ventet på et arkitekttegnet bycenter

Annonce