Annonce
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Camilla Jensen og Thomas Wiatr giver hinanden 'hånden' på et fedt samarbejde på Asfalten.  Foto: Divas Cheerleaders
Vikings Rullehockey og Divas Cheerleaders at besluttet at slå pjalterne sammenfor at skabe flere muligheder på Asfalten.

For at få mere liv på Asfalten slår to, i nok de fleste øjne, ret forskellige sportsklubber sig sammen.

Det drejer sig om de to sportsklubber, Vikings Rullehockey og Divas Cheerleaders.

- Da vi synes, at Asfalten ofte virker forladt, har vi besluttet at slå os sammen med Divas Cheerleaders i håbet om at få en masse foreningsliv og flere muligheder på området, fortæller, formand for Vikings Rullehockey, Thomas Wiatr.

- Vi håber, at det her kommer til at betyde, at vi sammen kommer til at stå endnu stærkere. Vi skal skabe mere liv og mindre hærværk på Asfalten,  og det kan måske opnås ved, at der kommer flere aktiviteter på Asfalten, siger formand for Divas Cheerleaders, Camilla Jensen, og forklarer, at det arrangerede ægteskab med Vikings Rullehockey også er etableret for at udnytte pladsen og tiden fuldt ud.  Hun smiler og fortsætter.

- Hvis vi skal skabe liv, bliver vi nødt til at være flere, og i og med at vi slår os sammen vil der være folk på Asfalten flere gange om ugen.


Vores største håb er, at vores tilstedeværelse gør, at Vanløses forældre bliver mere trygge ved at sende deres børen ned på Asfalten, så her kommer mere liv.

Thomas Wiatr, formand for Vikings Rullehockey.


- Er der nogle udfordringer ved, at to så forskellige sportsklubber slår sig sammen?

- Vores største udfordring er nok at få plads alle vores pokaler i vores fælles klubhus, griner Camilla.

- Vores største håb er, at vores tilstedeværelse gør, at Vanløses forældre bliver mere trygge ved at sende deres børen ned på Asfalten, så her kommer mere liv, supplerer Thomas.

Hvor ofte kommer I til at træne på Asfalten?

- Vi starter sidst i marts, og kommer til at være her tre - fire gange om ugen, svarer Thomas, der fortæller at Vikings Rullehockey har flere hold.

- Vi starter også hurtigst muligt, og vi har normalt hold cirka 20 timer om ugen, så vi skal lige få puslespillet til at gå op, men vi glæder os rigtig meget, siger Camilla Jensen afsluttende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trafik

Synshæmmede Henrik er frustreret ændret køreplan for S-toget på Islev Station: Jeg er ude af stand til at cykle eller køre bil

Erhverv

Tvangsauktion af Kronen: Alt er fint

Kultur

Albumaktuelle, Lisa Smith: Der kan være en vis lettelse i at komme overens med, at det måske ikke bliver det samme igen

Annonce