Annonce
Vanløse

Fra kaffebar til børnebutik

Sarah Simone Aastrup Lorentzen åbner børnebutikken, Lille Studio, på Jernbane Alle 60 lørdag 29 august. Der er åbningsreception fra 11- 17. Og hun er i fuld gang med at indrette butikken. Foto. Privat

- Vi har tøj fra nyfødt til skolestart. Altså den periode, hvor mor og far stadig har noget at skulle have sagt, siger Sarah Simone Aastrup Lorentzen og griner. Lørdag 29 august åbner Sarah børnebutikken, Lille Studio på Jernbane Alle 60 med en åbningsevent fra 10-17.

Måske kender du allerede Sarah fra Locals kaffebar, som hun har sammen med sin mand, Søren Lorentzen.

- Udover børnetøj er der også mulighed for at købe legetøj, som Djeco og Jellycat samt fine sager, såsom origami dyr og byg dit eget kalejdoskop. Og til børnefødselsdage, har vi selvfølgelig seje gaveideer, blandt andet tattoos og børneneglelak, fortæller Sarah og fortsætter:

- Vi sælger også møbler til børneværelset, og jeg hjælper meget gerne til med gode ideer til indretningen. Af samme årsag har vi også 'file inder pop' maling med i sortimentet, fortæller hun.

- Vi glæder os til på lørdag, hvor vores kaffevogn fra Locals selvfølgelig vil stå udenfor, og  der er også lidt lækkert til børnene, smiler hun og siger afsluttende.

- Grundet corona håber vi, at folk vil nuppe en kop kaffe foran butikken, hvis der er mange indenfor. Desuden fejrer vores nye nabo, The Walk In, halvt års fødselsdag med snacks og lidt give away og vores nabo til anden side er der vinsmagning, fra 11-17. Så hele tre ting på en gang, er jo ikke af vejen, siger hun og smiler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fornuftsægteskab giver mere liv på Asfalten

Corona

Pop-up testcenter åbner på Ålekistevej

Annonce