Annonce
Vanløse

Fun facts om Hyltebjerg Kirke og sogn på 7,8 kilometer

Fra 20 juni til 9. august inviterer HylteBjerg Kirke derfor til en 7,8 km lang gåtur langs sognegrænsen. Her finder du sjove opgaver, pudsige facts og historier om Hyltebjerg kirke og sogn. Ved hjælp af din smartphone kan du se små film, høre fortællinger og deltage i konkurrencer.
Annonce

- Hyltebjerg Kirke er historien om en række mennesker, der med viljestyrke, offervilje og masser af fodarbejde fik rejst penge til en kirke, et orgel og en af landets smukkeste altertavler, siger Sarah Bach La Cour, sognepræst i Hyltebjerg Kirke.

Fra 20 juni til 9. august inviterer HylteBjerg Kirke derfor til en 7,8 km lang gåtur langs sognegrænsen. De kalder det for 'Gå dit sogn.' På gåturen får du sjove opgaver, pudsige facts og historier om Hyltebjerg kirke og sogn. Ved hjælp af din smartphone kan du se små film, høre fortællinger og deltage i konkurrencer.

- Vi håber, at rigtig mange i løbet af sommeren (20. juni til 9. august) vil hygge sig med at blive lidt klogere på vores knap 2 kvadratkilometer store sogn, siger Sarah Bach la Cour, sognepræst i Hyltebjerg Kirke.

Du kan se mere på kirkens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vanløse

Legestue åbner i Den Gamle Kaffebar

Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Vanløse

DSB vedtager snart ny køreplan

Vanløse

Kattehalerne blomstrer på Damhusengen.

Damhusengeen

Vidste du at.....om Kærengen

SommerLIV

Tip til et dejligt sommerferie minde

Annonce