Annonce
Vanløse

Grusom video florerer på skole

Annonce

SKOLE. Rødkilde Skole advarer nu forældre på skolen om en vederstyggelig video på de sociale medier, der viser en mand, der tager kvælertag på en baby. Slet videoen og vær opmærksom på dit barns reaktion, siger skolen.

SOCIALE MEDIER: Forældre til en elev på Rødkilde Skole har advaret skolen om en video, der lige nu florerer på de sociale medier. Videoen er voldsom, da den viser en mand, der tager kvælertag på en baby. Det skriver BT og TV2Lorry.

Det har fået skole til via forældreintra at advare skolens forældre, hvor skolens leder Peter Daniel Andersen blandt andet skriver:

»Det kan være meget grænseoverskridende og ubehageligt at se denne video, og vi vil derfor opfordre jer til at tale med jeres børn om hvor vigtigt det er at sige ´stop´ eller lukke ned for videoer som denne hvis kammerater enten vil vise den, eller man får den tilsendt. Ligeledes taler vi med eleverne om dette. Hvis jeres barn har oplevet at få vist denne, eller tilsvarende, videoer af kammerater fra skolen eller fået dem tilsendt vil vi gerne vide det,« skriver skolelederen på forældreintra, der opfordrer til at man tager kontakt hvis ens barn reagerer voldsomt, så vil skolen tage fat i krisepsykologer.

Ifølge BT.dk er det ikke første gang at der florerer grusomme videoer blandt eleverne på skolen. Tilbage i 2012 var der en række videoer med halshugninger, der blev delt via de sociale medier.

Hvis dit barn har set den grusomme video vil vi gerne høre fra dig. Skriv en sms til journalist Anja Berth på 24813763. Alle henvendelser bliver behandlet anonymt indtil andet eventuelt aftales.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sommercamp på Asfalten i uge 28

KøbenhavnLIV

Pizza & Sandwich X er bedst

Vanløse

Marinela løber til fordel for indlagte børn

Vanløse

Damhuskroen bliver til Old Irish Pub

Annonce