Annonce
Vanløse

Hvem har gavn af fri parkering?

Lad os få indført beboerlicens og p-zoner på vejene i Vanløse, så folk ikke bruger vores by som p-hus. - Foto: Arkivfoto: Matin Sørensen

Af Anja Berth

Annonce

I sidste uge skrev vi artiklen om Frederik Madsen på Grøndals Parkvej, som er pænt træt af langtidsparkerede biler foran hans villa. Bilister, som angiveligt bruger vejen som gratis parkering, hvorefter de med rullekufferter går ned til metroen og først vender tilbage efter en uge eller flere uger.

Særligt om sommeren er det, ifølge Frederik Madsen, som om, bilisterne bruger Grøndals Parkvej som gratis lufthavnsparkering.

På Vanløse Bladets Facebookside skortede det ikke på kommentarer til artiklen. ’Sådan er det også her på Linde Alle, ’det er vist et problem i hele Vanløse’, ’også på Vanløse Allé var nogle af kommentarerne til problemet.

I Vanløse er der ganske få p-zoner. På min egen vej der ligger i Vanløse og ganske tæt på Frederiksberg er det næsten umuligt at få en parkeringsplads selv for folk, der bor her. Nogle gange må man holde på sidevejen og gæster kan risikere at holde i den anden ende af vejen, som er ganske lang.

Jeg ved, at de fleste af mine umiddelbare naboer på vejen højst har en bil pr. husstand – mange slet ingen, så alle bilerne kan umuligt tilhøre os, der bor her. Mon det er samme problem, der gælder her: Jeg ved det ikke. Men lige så dejligt, det er ikke at betale for parkering, ligeså møgirriterende er det for os, for Frederik Madsen og alle jer, der oplever lignende situationer: At resten af byen og åbenbart også resten af landet bruger Vanløse som gratis parkeringsplads.

Tænk om vi kunne få nogle beboerlicenser og betalingszoner, så vi kunne slippe for – undskyld udtrykket – fremmede biler, men have pladser nok til vores egne biler og vores gæster.

Jakob Næsager, konservativ gruppeformand i Borgerrepræsentationen lovede i artiklen om Frederik Madsen, at han ville gå videre med sagen om at få indført betalingszoner. Men hvad med resten af de ansvarlige politikere? Er der nogen, der tør løfte opgaven og få løst problemet?

For hvem har egentlig gavn af fri parkering.

Ud over turister, der skal til lufthavnen.

Annonce
Annonce
112

Gartner fundet død i trætop

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce