Annonce
Cabaret Revyen

I Cabaret Revyen er der altid replikker med happy ending

Cabaret Revyens tre revy-skuespillere, Peter Nørgaard, Helena Neumann og Lukas Birch glæder sig til premieren 24. juli. - Foto. Jacob Crawfurd (Byrd)
VanløseLIV har fået lov til at komme med om bag kulisserne, mens Cabaret Revyens tre revystjerner Peter Nørgaard, Helena Neumann og Lukas Birch gør klar til fredagens verdenspremiere.
Annonce

- Hvad så I klar venner og veninde? Spørger Lukas Birch med en stemme der til forveksling minder om en ældre mands stemme, mens han strammer det blå bælte til sin badekåbe. Lukas spiller en ældre mand, og det er bare én af de mange karakterer, han sammen med sine revykollegaer, spiller til Cabaret Revyen, der har premiere 24 juli i Oasen på Kulturstationen.

Annonce

Sparker det kunstneriske møllehjul i gang

Og der er i den grad knald på underholdningen, fra det øjeblik VanløseLIV træder ind i rummet der danner rammerne for Cabaret Revyen. Så meget, at de bogstaver der senere skal ende med at blive til ord og sætninger i en artikel en del øjeblikke bliver til uforståelig volapyk, fordi der bliver grinet så meget.

- Cabaret Revyen er inspireret af de scener, man har set rundt omkring i verdenen. Rent scenografisk er vi inspireret af Liza Minnelli. Du ved dekadent på den gode måde, siger Peter Nørgaard.

Det er svært ikke at begynde at grine, når man ser Lukas Birch spille en ældre mand. Cabaret Revyen, Vanløse 2020 består af Peter Nørgaard, Helena Neumann og Lukas Birch. - Foto. Jacob Crawfurd (Byrd)

Og kostumerne er der hellere ikke sparret på.

- Vores skrædder, Christina Christensen, har blandt andet syet for Vild med dans, så hun kan sit kram, siger Peter Nørgaard, og viser VanløseLIV om bag scenen, hvor der hænger den ene fantastiske kostume efter den anden.

Hvis du er blandt af dem der skal ind at se Cabaret Revyen, kan du, ifølge de tre revyskuespillere, forvente to timers grin med 20 minutters pause.

Peter Nørgaard står backstage ved en af de mange gaderobestænger med kostumer og rekvisitter til Cabaret Revyen. Cabaret revyen, Vanløse 2020 består af Peter Nørgaard, Helena Neumann og Lukas Birch. - Foto. Jacob Crawfurd (Byrd)

- Hvordan started tanken om en Cabaret Revy i Vanløse?

- Vi har arbejdet på Cabaret Revyen siden corona startede. Det her er jo vores liv, så vi måtte gøre et eller andet, for at sparke det kunstneriske møllehjul i gang igen, så hvorfor ikke starte en Cabaret Revy i Vanløse? siger Lucas Birch. Peter Nørgaard supplerer:
- Det her er et helt gammeldags show med masser af whaw-effekt. Vi håber, at det er noget Vanløse vil støtte op, og vi er simpelthen så glade for det samarbejde, vi har med oasen, siger Helene Neumann.


Det her er jo vores liv, så vi måtte gøre et eller andet,for at få gang i det gamle møllehjul igen, så hvorfor ikke starte en Cabaret Revy i Vanløse

Lucas Birch


- Hvad glæder I jer mest til?

- Det er så fantastisk at se ud på publikum, når de sidder i salen. De har taget fint tøj på, og nu skal de ud at have en hyggelig aften, siger Lucas Birch.

Som i enhver anden rigtig revy er der også en bugtaler med. Det er Peter Nørgaard der er bugtaler. Og VanløseLIv kan afsløre, at Tina Turner ikke er den eneste der gæster Cabaret Revyen, mere må vi ikke sige. Dukkerne bliver spciallavet i USA. Cabaret Revyen, Vanløse 2020 består af Peter Nørgaard, Helena Neumann og Lukas Birch. -Foto- Jacob Crawfurd (Byrd)

- Også er der det at komme ud på scenen og udover sengekanten - ud til publikum. Det at stå på scenen giver os en passion og følelse, som vi elsker at dele med publikum. Og jeg er sikker på, at publikum kan mærke, at vi elsker at stå der. Det er vores crack, supplerer Peter Nørgaard.

Annonce

Replikker med happy ending

- Hvad får man, hvis man køber en billet til Cabaret Revyen?

- Ny energi. Du har grinet og fældet en tåre. Du kommer hele følelsesregisteret igennem. Det er det en revy kan, og det er det vi gør, siger Lucas Birch og smiler.

Der er den grad knald på underholdningen, fra det øjeblik VanløseLIV træder ind i rummet der danner rammerne for Cabaret Revyen. Cabaret Revyen, Vanløse 2020. består af Peter Nørgaard, Helena Neumann og Lukas Birch. Foto. Jacob Crawfurd (Byrd)

- Hvordan finder I på jokes?

Mener du vores replikker med happy ending, siger Peter Nørgaard og griner.

- Nogle af teksterne er skrevet af andre tekstforfattere. Men ellers så finder vi inspiration i vores hverdag. Revyen har siden dens oprindelse været folkets ventil for den hverdag som det befandt sig i, og det er den stadig.

Du kan købe billetter til Cabaret Revyen her

Læs mere om Cabaret Revyen her

Se video fra backstage og øveren på Facebook: VanløseLIV

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vanløse

Mød skønhedseksperter i Kronen

Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Sang om Ålekistevej spilles på P5

Vanløse

DSB vedtager snart ny køreplan

Vanløse

Legestue åbner i Den Gamle Kaffebar

Annonce